Βαθμολογία

Χορταστική ισοπαλία στη Νεάπολη για Ηρακλή Λάρισας και Ανθούπολη

Ένα δυνατό φιλικό τεστ έδωσαν την Τετάρτη (4/9) στο γήπεδο της Νεάπλης Α’ ο Ηρακλής Λάρισας (Α’ DE TOX) με την Ανθούπολη (Γ’ Εθνική).

Ο Ηρακλής Λάρισας του κ. Θάνου Τριανταφυλλόπουλου προετοιμάζεται για τα επίσημα ματς που θα έρθουν τις επόμενες εβδομάδες. Ο ιστορικός σύλλογος έχει υψηλές φιλοδοξίες φέτος και θέλει να τερματίσει πρώτος. Στο χθεσινό τεστ η ομάδα παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική και άφησε υποσχέσεις.

Από την άλλη η Ανθούπολη του κ. Γιάννη Τσακμακίδη βρίσκεται στην τελική ευθεία για την έναρξη της νέας Γ’ Εθνικής. Σίγουρα οι απαιτήσεις είναι μεγάλες σε αυτή την κατηγορία και όλοι τους προσπαθούν να προετοιμαστούν κατάλληλα. Στο χθεσινό φιλικό, οι παίκτες της Ανθούπολης έκαναν μία πολύ δυνατή προπόνηση και μέτρησαν τις δυνάμεις τους έτσι ώστε να είναι πανέτοιμοι για την πρεμιέρα με αντίπαλο τον Σβορώνο εκτός έδρας.

Ο Ηρακλής Λάρισας προηγήθηκε στο σκορ (3-1) και η Ανθούπολη έφερε το ματς στα ίσα στη συνέχεια για το τελικό 3-3.

Το 1-0 έκανε ο Ζτούπης, ενώ ο Χασομέρης με πέναλτι (το κέρδισε ο Κορτσάρι) έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Ο Μπάμης έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του (2-1) και ο Ματέο σημείωσε το 3-1 για τον Ηρακλή. Ο Οσμάνι με σουτ εκτός περιοχής μείωσε για το 3-2 και το τελικό 3-3 πέτυχε ο Χασομέρης με κεφαλιά μέσα από την περιοχή.

Ηρακλής Λάρισας (Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Αναγνώστου, Ματέο, Γκαλαφάγκας, Ζαχαρούλης, Μπάμης, Ιγγλέζος, Πατσιαντζής, Παρασκευούδης, Ζτούπης, Φουρίκης.

Έπαιξαν και οι: Ράπτης, Καμέας, Αλλιού, Ντάτσι, Ράμα, Φούσα, Παπαγεωργίου, Δραγατσίκης.

Ανθούπολη (Γιάννης Τσακμακίδης): Ντιντής Φουρκιώτης, Γκαλίτσιος, Μπαρούτας, Παπαγεωργίου Β., Πινακάς, Χατζησαββίδης, Χασομέρης, Βαγενάς, Αναγνώστης, Κατσαμάγκας.

Έπαιξαν και οι: Μπακαρός, Ζιώγας,  Οσμάνι,  Παρλάντζας,  Ρίζος,  Baba, Κορτσάρι.