Βαθμολογία

Ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου έδωσε τα ηνία στον Γιώργο Κυριαζή

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή Γιώργο Κυριαζή. Τον άνθρωπο που θα οδηγήσει την επαγγελματική πλέον ομάδα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου στην SL2 και το πρώτο της ταξίδι στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο διεθνής Γιώργος Κυριαζής γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου του 1980, στη Θεσσαλονίκη και σαν ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε επαγγελματικά στην Α' Εθνική με τα χρώματα του Ηρακλή (1996-2003 και 2010-2011) και -ενδιάμεσα- στην Ιταλία με τις Κατάνια, Αρέτσο, Τριεστίνα και Σαλερνιτάνα.
Πρίν την ολοκλήρωση της καριέρας του αγωνίστηκε στην Rochester Rhinos των Ηνωμένων Πολιτείων Αμερικής. Εκεί μάλιστα ξεκίνησε την προπονητική του πορεία στην επαγγελματική γυναικεία ομάδα του συλλόγου από το 2013 έως το 2018, τόσο ως προπονητής, όσο και ως τεχνικός διευθυντής. και απέκτησε ειδίκευση στο γυναικείο ποδόσφαιρο.
Ακολούθησαν δύο ακόμα γυναικείες επαγγελματικές ομάδες στην προπονητική του καριέρα, το Monroe College (2014-18) και το Rush College (2018-20).
Από το καλοκαίρι του 2020 ως τον Ιανουάριο του 2023 αποτέλεσε μέλος του τεχνικού επιτελείου των Εθνικών μας ομάδων και προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Γυναικών,.

Coach σε καλωσορίζουμε στην όμορφη οικογένεια του Νέου Κεραμιδίου. Ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με εσένα στο τιμόνι της ομάδας μας. Με υγεία και δύναμη για μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά!".