Βαθμολογία

Ιπποκράτης: Διοικητικές εξελίξεις, νέος προπονητής, ρόστερ σε πρώτο πλάνο

Εβδομάδα εξελίξεων η τρέχουσα για τον Α.Ο. Ιπποκράτη. Διοικητικές εξελίξεις, νέος προπονητής, ρόστερ παικτών μπαίνουν στην ευθεία ώστε η ομάδα να αρχίσει τη νέα της αγωνιστική πορεία. Στο διοικητικό υπάρχουν πολλές εξελίξεις αφού ο νύν πρόεδρος κ. Θεοδωρόπουλος δεν θα έχει συμμετοχή στην αντρική ομάδα και όλες τις αρμοδιότητες τις μεταβιβάζει σε άτομο που μαζί με φίλους του θα τραξήξούν μπροστά. Πρόκειται για μια παρέα φίλων από την γειτονιά του Ιπποκράτη και της Παπασταύρου, με έντονη παρουσίαστα κοινά αλλά και στην ομάδα.

Ο επικεφαλής της παρέας έχοντας και την στήριξη του κ. Γιάννη Εμμανουήλ, ήδη ξεκίνησε τις ενέργειες για να στηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα. Εκλεισε προπονητή, ένα νέο παιδί με φιλοδοξίες και όνειρα και ήδη άρχισε τις επαφές με τους βασικούς παίκτες αλλά και με νέους ώστε να συγκροτηθεί ένα καλό ρόστερ.

Ηδη ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας ΟΤΙ ΦΡΑΧΟΛΙ δήλωσε παρών και μπροστάρης στο νέο ξεκίνημα ενώ χθές Κυριακή υπήρξε συνάντηση παικτών με τον νέο επενδυτή της αντρικής ομάδας και συζήτησαν τι πρέπει να γίνει ώστε η ομάδα να πάει μπροστά.

Κύριο σύνθημα λίγο πρίν τις ανακοινώσεις είναι: ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣ, ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.