Βαθμολογία

Ευχαριστήριο από την γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ

Μία δύσκολη χρονιά τελείωσε πριν από μερικές εβδομάδες με την ΑΕΛ να μην πετυχαίνει τον αγωνιστικό της στόχο και να υποβιβάζεται στην Β' Εθνική.

Από την αρχή της χρονιάς έγινε μεγάλη προσπάθεια με τα πενιχρά μέσα που διέθετε η ομάδα για να πετύχει τον στόχο της, όμως από τη μία οι καταστροφικές πλημμύρες που μηδένισαν τα έσοδα της ομάδας και δεν υπήρξε καμία βοήθεια και μέριμνα από πολιτεία, φορείς και ΕΠΟ που όλοι τους γύρισαν την πλάτη τους στις ομάδες της Θεσσαλίας και από την άλλη οι πολλοί τραυματισμοί, μετέτρεψαν αυτήν την προσπάθεια σε έναν άνισο αγώνα, παρά την μεγάλη αντεπίθεση που έγινε στον δεύτερο γύρο.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ οφείλει να ευχαριστήσει όλους αυτούς τους ανθρώπους που τη βοήθησαν σε αυτήν την προσπάθεια.

Αρχικά όλες τις παίκτριες, το προπονητικό τιμ, τα μέλη του Δ.Σ. και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Ιωακείμ Λάμπρο που όποτε χρειάστηκε βοήθησε την ομάδα, το μέλος της επιτροπής κο Κούρια Δημήτρη και φυσικά τα παιδιά των συνδέσμων που βοήθησαν την ομάδα με την παρουσία τους στο γήπεδο.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς "De-Tox" cafe, το στέκι "ΓΙΑΣΕΜΙ" και το φροντιστήριο Μ.Ε. "ΕΞΕΛΙΞΗ" που σε μία δύσκολη χρονιά για την πόλη της Λάρισας βοήθησαν την ΑΕΛ.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ θα πρέπει να δοθεί και στο ιατρικό τιμ που φέτος είχε δύσκολο έργο, τον ορθοπεδικό χειρούργο κο Ευσταθίου Κλεάνθη, τον καρδιολόγο κο Πικρό Κώστα, τον φυσικοθεραπευτή κο Χαπίτα Κίμωνα και τέλος στο ιατρικό κέντρο "ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ-ΘΕΟΤΟΚΟΣ" και ιδιαιτέρως τον κο Παπαστεργίου.