Βαθμολογία

Στην τελική ευθεία το βιβλίο του Θοδωρή Στεργιάδη

Μία μεγάλη προσπάθεια πολλών μηνών φτάνει στο τέλος της. Ο έμπειρος Λαρισαίος προπονητής ποδοσφαίρου Θοδωρής Στεργιάδης (UEFA A’) βρίσκεται μία ανάσα από το να εκδώσει το πρώτου του βιβλίο με θέμα το ποδόσφαιρο στη σύγχρονη εποχή.

Είναι ένας μεγάλος αγώνας για τον «δικό» μας Θοδωρή που φτάνει στο τέλος με αίσιο φινάλε. Ο ίδιος αυτό το διάστημα βάζει τις τελευταίες του «πινελιές» και στη συνέχεια αναμένεται να «τρέξει» τις διαδικασίες για την έκδοση του βιβλίου που όπως μαθαίνουμε θα κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία αλλά και μέσα από το διαδίκτυο (ηλεκτρονική μορφή).

Να θυμίσουμε πως το προηγούμενο διάστημα είχαν γίνει κάποιες παρουσιάσεις μέρος του βιβλίου, που είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν προπονητές, παράγοντες αλλά και δημοσιογράφοι.

Παράλληλα με αυτό το πολύ σημαντικό έργο, ο Θοδωρής Στεργιάδης είναι και σε συζητήσεις με ομάδες του νομού μας και όχι μόνο, με τον ίδιο να μην βιάζεται, αφού θέλει να κάνει ένα δυναμικό «καμ - μπακ» στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, βάζοντας την «υπογραφή» του «φαρδιά πλατιά» σε όποια ομάδα πάει.

Μετρ του είδους!