Βαθμολογία

Γλέντι μέχρι το πρωί στο Μαυροβούνι!!!

Μία όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μαυροβούνι, την Παρασκευή (5/7), στο πλαίσιο της ετήσιας χοροεσπερίδας, χάρην της τοπικής ομάδας του Α.Ο. Μαυροβουνίου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το Μαυροβούνι εκπροσωπεί επάξια το νομό μας για πολλά χρόνια στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.

Η διοίκηση της ομάδας απαρτίζεται από πολλά μέλη με καταγωγή από το Μαυροβούνι. Είναι άνθρωποι που έχουν αγωνιστεί στην ομάδα τους και συνεχίζουν με τον ίδιο ζήλο ως παράγοντες.

Ένας χαρισματικός άνθρωπος έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδας και ο λόγος για τον πρόεδρο κ. Γιώργο Μπατζέλα που δίνει και την ψυχή του γι’ αυτή την ομάδα.

Στη συνέχεια των χρόνων τα παιδιά από τους παράγοντες και όχι μόνο, αγωνίζονται στην ομάδα και έχουν κάνει ένα πολύ αξιόλογο και δυναμικό σύνολο. Η «πινελιά» σε όλο αυτό δόθηκε με την έλευση του έμπειρου τεχνικού κ. Δημήτρη Κουκουλιαύκα που έχει «δέσει» και όλοι μαζί πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην πλατεία του χωριού και είχε ιδιαίτερη επιτυχία.

Το παρόν έδωσαν δημοτικοί και τοπικοί άρχοντες. Ο αντιδήμαρχος Κιλελέρ κ. Σωτήρης Σωτηρίου, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού κ. Αχιλλέας Χατζούλης, ο πρόεδρος ΔΕΥΑΠ δήμου Κιλελέρ κ. Αχιλλέας Βαρδακούλης, ο αντιδήμαρχος Κρανώνος κ. Σωτήρης Νταφόπουλος, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Κιλελέρ κ. Απόστολος Μαξιμιάδης, η γενική γραμματέας Κιλελέρ κ. Βάνα Χλιάπη Γκουνιαρούδη. Ο πρόεδρος Κοινότητας Κρανώνος κ. Κώστας Τσαγκλάνης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Κοιλάδας κ. Κώστας Κερμελίδης, ο σύλλογος γυναικών Κρανώνος, καθώς και οι πρόεδροι των ομάδων Αστραπής Νέας Πολιτείας και Ελευθεραί κ.κ. Χρήστος Καραμούτης και Θανάσης Τόλιας.

Όλοι όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση το γλέντησαν με την καρδιά τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.  

* Το Athleticlarissa.gr ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Α.Ο. Μαυροβουνίου για την άψογη φιλοξενία γι’ ακόμη μία φορά!