Βαθμολογία

Ατέλειωτο γλέντι και χορός στο Ομορφοχώρι!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το διήμερο που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ομορφοχωρίου στην μεγάλη πλατεία του χωριού. Οι εκδηλώσεις ήταν συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.

Του Χρήστου και της Βάσως Γκατζούλη

Δύο ημέρες όπου πραγματικά θα θυμούνται όσοι βρέθηκαν στο φιλόξενο χωριό, όπου «πλημμύρησε» από χαμόγελα, παιδικές φωνές και πολύ γλέντι μέχρι το πρωί!

Στο διήμερο εκδηλώσεων παρέλασαν εκατοντάδες κόσμου και είχαν την ευκαιρία να δούνε από κοντά εξαιρετικούς χορευτικούς συλλόγους, μεταξύ των οποίων και του Ομορφοχωρίου, να ακούσουν καλή μουσική και να δοκιμάσουν τα υπέροχα εδέσματα. Πανέμορφες χορευτικές στολές, γοήτευσαν τους παρευρισκόμενους.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τιμήθηκε για την πολύ μεγάλη προσφορά του ο Γιώργος Λαδόπουλος που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, με καταγωγή από το Ομορφοχώρι και τεράστια προσφορά στα κοινά. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η κόρη του Μόρφη μέσα σε φορτισμένο κλίμα και πολλά χειροκροτήματα.

Στο διήμερο των εκδηλώσεων βρέθηκαν στην πλατεία του χωριού:

Κωνσταντίνος Κατσικάρης: Εντεταλμένος αντιδήμαρχος Πολιτισμού και αθλητισμού του Δήμου Κιλελέρ, Απόστολος Μαξιμιάδης: Εντεταλμένος αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Κραννώνα, Σέβη Λαδοπούλου - Χατζητζομπάνη: Δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Κιλελέρ, Ευάγγελος Παπαγιαννούλης: Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Πλατυκάμπου, Δημήτριος Ροϊδούλης: Πρόεδρος Δημοτικής κοινότητας Μελισσοχωρίου, Σωκράτης Χονδροδήμος: Πρόεδρος Δημοτικής κοινότητας Γαλήνης, Γεώργιος Χατζόπουλος: Πρόεδρος Δημοτικής κοινότητας Ομορφοχωρίου, Άρης Ζαφειρούλης: Πρόεδρος Δημοτικής κοινότητας Ελευθερίου, Γρηγόριος Νταλαμπύρας: Πρόεδρος Δημοτικής κοινότητας Πλατυκάμπου.

Καλεσμένοι σύλλογοι: Πολιτιστικός σύλλογος Μελισσοχωρίου, Μορφωτικός Σύλλογος Γαλήνης, Πολιτιστικός σύλλογος Μελίας.

Σύλλογοι που παρευρέθηκαν: Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδακίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατυκάμπου.

Μαξιμιάδης Γεώργιος: Πρόεδρος Δόξας Ομορφοχωρίου.

Τιμήθηκαν…

Τρεις χοροδιδάσκαλοι τιμήθηκαν και πήραν το αναμνηστικό τους δωράκι. Η κ. Ζωή Τσανάκα από την Γαλήνη, ο κ. Ανδρέας Πάργας από την Μελία και ο κ. Παναγιώτης Καραβιδές από το Ομορφοχώρι.

Το Athleticlarissa.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει χαρακτηριστικές εικόνες.