Βαθμολογία

Στον Σμόλικα Φαλάνης ξέρουν να περνούν υπέροχα!!!

Το βράδυ της Παρασκευής (28/6) στην πλατεία του Βλαχομαχαλά στην είσοδο της Φαλάνης, πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Σμόλικα παρουσία πλήθος κόσμου.

Ύστερα από την εξαιρετική αγωνιστική χρονιά που πραγματοποίησε ο Σμόλικας Φαλάνης, αφού βρέθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ έφτασε και στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΛ, το λιγότερο που του άξιζε ήταν να χαλαρώσει και να γλεντήσει με την καρδιά του.

Η διοίκηση με τον πρόεδρο κ. Χρήστο Ντριγκόγια, στάθηκε επάξια στο πλευρό της ομάδας, επίσης σπουδαίο έργο παρουσίασε ο καταξιωμένος προπονητής κ. Νίκος Χρόνης, πολλά είναι τα εύσημα για τους ποδοσφαιριστές του Σμόλικα που έφτασαν την ομάδα τόσο ψηλά.

Σίγουρα το «μπράβο» είναι διπλό για το σύλλογο, αφού μετά τις καταστροφικές πλημύρες έχασε τα πάντα και αναγκάστηκε να παίζει μπάλα σε γειτονικά γήπεδα.

Την όμορφη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκλεκτοί δημοτικοί και τοπικοί άρχοντες. Το παρόν έδωσαν οι: Αθανάσιος Μαμάκος (Δήμαρχος Λαρισαίων), Φώτης Τζατζάκης (Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Εξωστρέφειας), Δημήτρης Λεωνιδάκης (Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης), Ηρακλής Γερογιώκας (Αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης), Κωνσταντίνος Βλαχούλης (Αντιδήμαρχος Αγροτικής και Περιαστικής Ανάπτυξης), Μιχάλης Λίταινας (Πρόεδρος του Δημοτικού Τοπικού Συμβουλίου Τεμπών), Κώστας Λυγούρας (Πρόεδρος της Κοινότητας Φαλάνης). Την Ένωση εκπροσώπησαν ο κ. Αργύρης Γκρίμπας (Γραμματέας), ο κ. Παντελής Τσακίρης (Ταμίας), ο κ. Γιάννης Έξαρχος (Μέλος), καθώς και ο υπάλληλος της ΕΠΣΛ κ. Αχιλλέας Σταυρίδης. Αρκετοί προπονητές ήταν εκεί, διακρίναμε τον κ. Τάκη Παραφέστα, καθώς και τον κ. Μιχάλη Λίταινα.

Η βραδιά κύλησε πολύ όμορφα, κάτω από τις πολύ ευχάριστες νότες που προσέφερε η όμορφη ορχήστρα. Σίγουρα ξεσήκωσε το κοινό, που δεν σταμάτησε στιγμή να χορεύει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Athleticlarissa.gr ήταν εκεί. Ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Σμόλικα για την άψογη φιλοξενία γι’ ακόμη μία φορά και σας μεταφέρει χαρακτηριστικές εικόνες.