Βαθμολογία

Νέα διοίκηση στον Π.Ο.Ελασσόνας - Πρόεδρος ο Μάκης Ράπτης

Νέα διοίκηση προέκυψε στον Π.Ο.Ελασσόνας μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (27/6), στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Ελασσόνας (στον 1ο όροφο, στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας), η οποία θα “τρέξει” την ομάδα στο πρωτάθλημα μεγάλης τοπική κατηγορίας της Λάρισας.

Τη θέση του προέδρου αναλαμβάνει ο Μάκης Ράπτης, ο οποίος σε δηλώσεις του στο Ράδιο Ελασσόνα 88.4 αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ανέφερε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που πήραν μέρος στην εκλογική διαδικασία και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κοινωνία της Ελασσόνας.

Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο για τα παιδιά του τόπου μας και ότι θα κάνουμε, θα είναι από καρδιάς και μόνο.

Το επόμενο διάστημα θα προγραμματίσουμε συναντήσεις με τις τοπικές ποδοσφαιρικές ομάδες, με σκοπό την αμοιβαία συνεργασία και την προώθηση ταλέντων της περιοχής, έχοντας ως στόχο να βγει ένα καλό αποτέλεσμα». Αναλυτικά τα  αποτελέσματα των εκλογών έχουν ως εξής:

Πρόεδρος: Μάκης Ράπτης

Εκλέχθηκαν στο νεο ΔΣ οι:

Άλκης Χατζηβασίλης

Δημήτρης Τσιάτσικας

Ανδρέας Κονδυλόπουλος

Χρήστος Μπόντης

Παναγιώτης Μωυσίδης

Γιάννης Λύτρας

Κωνσταντίνος Χατζηβασίλης

Γιάννης Ζέρβας

Τάσος Δατσογιάννης

Παντελής Τσακίρης

Περικλής Τσιόγκας

Μίλτος Νίκου

Αναπληρωματικά μέλη:

Λευτέρης Χατζηβασίλης

Νίκος Βαλιώτης

Eraldi Kushtia

Γιώργος Ουσταμπασίδης

Όλγα Κατσηγιάννη

Η νέα διοίκηση του συλλόγου της Ελασσόνας θα συνεδριάσει τις προσεχείς ημέρες για την κατανομή των αξιωμάτων όπως προβλέπει το καταστατικό του συλλόγου.

Ευχόμαστε στους νεοεκλεγέντες υγεία και δύναμη για να ανταπεξέλθουν επάξια στα νέα τους καθήκοντα.

Ανδρέας Νικούλης
ΠΗΓΗ