Βαθμολογία

Έδειξε τον δρόμο…

Εξαιρετική ήταν η χρονιά για τον Ηρακλή Λάρισας με την συμμετοχή του στην μεγάλη τοπική κατηγορία να γεννάει ελπίδες για το μέλλον.

Με σύμμαχο την οργάνωση και τον επαγγελματισμό σε όλα τα επίπεδα, διοίκηση και τεχνικό τιμ δούλεψαν ακατάπαυστα και είδαν σπουδαία αποτελέσματα.

Ο Ηρακλής Λάρισας διαθέτει εξαιρετικές γηπεδικές εγκαταστάσεις, αλλά και υπερσύγχρονο γυμναστήριο όπου δουλεύουν καθημερινά οι νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, κάτι πολύ σημαντικό για ένα σωματείο.

Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος κόουτς κ. Θάνος Τριανταφυλλόπουλος έκανε εξαιρετική δουλειά με την ομάδα να βασίζεται εξ’ ολοκλήρου στα νέα παιδιά από την Ακαδημία. Κοίταξε στα μάτια όλους τους αντιπάλους, σημείωσε μεγάλες νίκες και πραγματικά έδειξε τον δρόμο και στις υπόλοιπες ομάδες, πώς θα πρέπει να δουλεύουν από εδώ και πέρα. Οι εποχές είναι δύσκολες και τα οικονομικά των ομάδων δεν είναι στα καλύτερά τους. Το βλέπουμε καθημερινά εξάλλου. Αποτελεί μονόδρομο για τους συλλόγους να επενδύσουν στα «δικά» τους παιδιά.

Η πετυχημένη συνταγή δεν θα αλλάξει στον Ηρακλή Λάρισας και έτσι θα συνεχίσει, με τους παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ του και πιθανόν κάποιες ακόμη ποιοτικές μεταγραφές νεαρών παικτών έτσι ώστε να παραμείνει ίδια η φιλοσοφία.

Η περσινή χρονιά ήταν μία δυναμική επανεκκίνηση για ένα σωματείο όπως ο Ηρακλής Λάρισας που χαίρεσαι να βλέπεις στα γήπεδα του νομού μας!