Βαθμολογία

Όλυμπος Γόννων: Παραμένει πρόεδρος ο Θανάσης Καραναστάσης

Την Κυριακή (23/6) στους Γόννους, διενεργήθηκαν εκλογές, με σκοπό την ανάδειξη της νέας διοίκησης που θα «τρέξει» την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.

Πρόεδρος της ομάδας παραμένει ο πετυχημένος παράγοντας κ. Θανάσης Καραναστάσης που για 8 χρόνια βρίσκεται στον προεδρικό θώκο, έχοντας καταφέρει πολύ σημαντικά πράγματα μαζί με το υπόλοιπο Δ.Σ. Τα ίδια χρόνια (8) στο Δ.Σ. έχουν και οι κ.κ. Στέφανος Τόλιος και Γιώργος Αλεξανδρής που αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της ομάδας, αφού η προσφορά τους είναι πολύτιμη.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας κ. Καραναστάσης, θα συνεχίσει το έργο του και θα προσπαθήσει να φτάσει τον Όλυμπο Γόννων και πάλι ψηλά.

Η δήλωσή του

Μάλιστα ο κ. Καραναστάσης σε επικοινωνία που είχε με το Athleticlarissa.gr έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δύο άτομα για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουμε μαζί. Γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν και εγώ στη διοίκηση. Ευχαριστώ θερμά λοιπόν τον Στέφαλο Τόλιο που κάνει όλες τις δουλειές της ομάδας και τον Γιώργο Αλεξανδρή που ασχολείται με τα γραφειοκρατικά θέματα που απασχολούν τον Όλυμπο».

Το νέο Δ.Σ.

Πρόεδρος: Θανάσης Καραναστάσης

Αντιπρόεδρος: Στέφανος Τόλιος

Γενικός Αρχηγός: Γιάννης Καρκατσέλιος

Ταμίας: Αντώνης Αντωνίου

Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Αλεξανδρής

Αναπληρωματικά Μέλη: Παύλος Κολέτσι, Τζίμη Μαργκεγκάϊ, Μανώλης Ρημαγμός.

Παραμένει η ομάδα

Όπως έγινε γνωστό, παραμένουν όλοι οι ποδοσφαιριστές της περσινής πετυχημένης χρονιάς με σκοπό να παρουσιάσει ο σύλλογος και πάλι μία άκρως ανταγωνιστική εικόνα. Αυτό φυσικά δείχνει και το πολύ καλό – οικογενειακό κλίμα που έχει ο Όλυμπος Γόννων όλα αυτά τα χρόνια.