Βαθμολογία

Η αγωνία χτυπάει ...κόκκινο στην ΑΕΛ

Ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο στη Θεσσαλική Πρωτεύουσα, αλλά και η αγωνία χτυπάει παράλληλα… κόκκινο στην ΑΕΛ, όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις της.
Μεταγραφές που είναι έτοιμες να ολοκληρωθούν, όμως τα πάντα θα εξαρτηθούν από το εάν θα εξασφαλίσει ή όχι αδειοδότηση η λαρισινή ομάδα, ώστε να μπορέσει να πραγματοποιήσει όσες μεταγραφές θέλει. Την ερχόμενη Τρίτη λοιπόν είναι προγραμματισμένο να συζητηθεί από την επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ το θέμα και για την ΠΑΕ ΑΕΛ, και την επομένη αναμένεται η απόφαση που οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι θετική για τους «βυσσινί».
Η ΑΕΛ κινείται για την απόκτηση δύο μπακ, αλλά και ενός αμυντικού ακόμα χαφ. Η αποχώρηση Μαυριά έγινε με δεδομένη την απόκτηση του Πολέτο, ενώ η παραμονή του Στάμου σημαίνει ότι θα αποκτηθεί ένα ακόμα σέντερ μπακ, που έχει βρεθεί απλά δεν ανακοινώνεται ακόμη, διότι θα εξαρτηθεί τι θα γίνει με την αδειοδότηση.
Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας είναι προγραμματισμένη να γίνει τη Δευτέρα 29 Ιουλίου, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί από 18 εώς 31 Αυγούστου σε αθλητικό κέντρο της βορείου Ελλάδος, που θα πάνε για πρώτη φορά οι «βυσσινί» και αποτελεί επιλογή του τεχνικού Παύλου Δερμιτζάκη, ο οποίος και την καινούργια αγωνιστική περίοδο θα είναι στον πάγκο της ΑΕΛ.

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το νέο πρωτάθλημα της Super League 2 στο οποίο θα συμμετέχει η ΑΕΛ, όπως όλα δείχνουν θα απαρτίζεται από δύο ομίλους, 10 και 11 ομάδων, με την προσθήκη και της ομάδας Β’ του Αστέρα Τρίπολης. Ο τρόπος διεξαγωγής θα γίνει επίσημα γνωστός όταν οριστικοποιηθούν οι συμμετοχές των σωματείων. Οι πιθανές ομάδες στον Βόρειο Όμιλο, όπου θα συμμετάσχει και η ομάδα της ΑΕΛ, είναι:

1. ΑΕΛ
2. Διαγόρας Ρόδου
3. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου Κατερίνης
4. Καβάλα
5. Καμπανιακός
6. Μακεδονικός
7. Νίκη Βόλου
8. ΠΑΣ Γιάννινα
9. ΠΑΟΚ Β’
10. ΠΟΤ Ηρακλής

Πηγή: Ελευθερία
Φωτό: Κώστας Τσομάκος