Βαθμολογία

Στον Αστέρα Μελισσοχωρίου ξέρουν να περνούν όμορφα!

Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου κατάφερε να επιστρέψει στην μεγάλη τοπική κατηγορία μετά από έναν χρόνο και όλοι στο σύλλογο ζουν αυτές τις όμορφες στιγμές.

Μία παρέα ανθρώπων που για χρόνια πορεύονται μαζί και δημιουργούν ωραίες στιγμές. Το βράδυ της Πέμπτης (20/6) σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα βρέθηκε στην ταβέρνα του χωριού «Το Σαλονάκι» του κ. Ιωάννη Ζαχαρούλη και μαζί με τον πρόεδρο και ψυχή της ομάδας κ. Ανδρέα Καρακάση, την υπόλοιπη διοίκηση, αλλά και φίλοι της ομάδας πέρασαν ένα όμορφο βράδυ.

Στο τραπέζι και ο πρώην πρόεδρος κ. Γιώργος Αγγελούλης που πάντα είναι δίπλα, μαζί με τον γιο του Λάμπρο που έχει αγωνιστεί στο σύλλογο, όπως και ο νέος προπονητής κ. Δημήτρης Μητσής που καταστρώνει τα πλάνα του. Στο τραπέζι ήταν και ο κόουτς κ. Μάκης Αλεξούδης που είναι «δεμένος» συναισθηματικά με το σύλλογο, αφού πέρασε υπέροχες στιγμές.

Την τιμητική του είχε ο έμπειρος τερματοφύλακας της ομάδας Σωτήρης Κουκούτσης που επιμελήθηκε με μαεστρία τα εξαιρετικά κρέατα – εδέσματα. Τον ευχαριστούμε όλοι που βρεθήκαμε εκεί από καρδιάς, ήταν όλα υπέροχα!

Το Athleticlarissa.gr ευχαριστεί την ομάδα για την άψογη φιλοξενία γι’ ακόμη μία φορά και σας μεταφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό.