Βαθμολογία

Ατρόμητος: Νέα συμβόλαια υπέγραψαν οι Σάλτας και Καραμάνης

Ο Ατρόμητος «έδεσε» έως το 2025 τον 22χρονο τερματοφύλακα Γιάννη Σάλτα και έως το 2026 τον 21χρονο μέσο Θανάση Καραμάνη.

Ο Γιάννης Σάλτας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου μετά την ανανέωση της συνεργασίας: «Νιώθω υπέροχα που για ένα χρόνο ακόμη θα είμαι στην ομάδα που με ανακάλυψε και συνεχίζει να μου δείχνει την εμπιστοσύνη της. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κύριο Σπανό και τον κύριο Αγγελόπουλο για την αμέριστη συμπαράσταση τόσα χρόνια και τη σημαντική βοήθεια τους στην εξέλιξη μου, όπως και τον κύριο Αποστόλου που με έφερε στην ομάδα. Στόχος μου είναι να καταφέρω μέσα από την σκληρή δουλειά με το νέο προπονητή τερματοφυλάκων κύριο Πετρόπουλο να γίνω καλύτερος και να διεκδικήσω χρόνο συμμετοχής ώστε να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ και στον κόσμο που είναι δίπλα μας, ελπίζω ότι στη νέα χρονιά θα τους κάνουμε τις περισσότερες φορές να φεύγουν χαρούμενοι από το γήπεδο».

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Καραμάνης τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με την ομάδα μου, θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κύριο Σπανό και τον κύριο Αγγελόπουλοι για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, όπως και τον νέο μας προπονητή Πάμπλο Γκαρσία, είναι πολύ ευχάριστο ότι θα δουλέψω μαζί του. Ελπίζω κι εύχομαι οι επόμενες χρονιές να είναι πιο αποδοτικές και να πάμε τον Ατρόμητο όσο πιο ψηλά γίνεται. Η νέα χρονιά θα είναι ξεχωριστή, θα δουλέψουμε σκληρά και θα τα δώσουμε όλα για να μείνουν οι φίλαθλοι μας ευχαριστημένοι έως και έκπληκτοι».

H ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Γιάννη Σάλτα και τον Θανάση Καραμάνη!

Οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν την πιο «κρυστάλλινη απεικόνιση» της παραγωγικής διαδικασίας που πραγματοποιεί η ομάδα μας στα Τμήματα Υποδομής. Αποκτήθηκαν σε πολύ νεαρή ηλικία, πέρασαν επιτυχώς όλα τα αναπτυξιακά τμήματα (Κ15-Κ17-Κ19), μέχρι να γίνουν κάτοχοι «διαβατηρίου» της επαγγελματικής ομάδας!

Ο τερματοφύλακας Γιάννης Σάλτας (γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 2002), έγινε επαγγελματίας την σεζόν 2020-21 και ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2025.

Ο Σάλτας έχει μια συμμετοχή στη Super League. Ήρθε στην ομάδα μας σε ηλικία 11 ετών από τον Βύζαντα Μεγάρων.

Ο μέσος Θανάσης Καραμάνης (γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 2003) έγινε επαγγελματίας την σεζόν 2022-23 και ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2026.

Ο Καραμάνης έχει τρεις συμμετοχές στη Super League και δύο συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας. Την περίοδο 2022-23 αγωνίστηκε δανεικός στη Super League 2 με τον Διαγόρα Ρόδου (22 συμμετοχές – 2 γκολ). Ήρθε στην ομάδα μας σε ηλικία 14 ετών από τον Τροιζηνιακό».