Βαθμολογία

ΑΕΛ: Έφτασε η στιγμή για την αδειοδότηση…

Η πιο κρίσιμη ώρα για την ΑΕΛ και την ολοκλήρωση των μεταγραφών των Πεντρέου, Πολέτο και Αγγελου Οικονόμου είναι την ερχόμενη Τρίτη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες θα συζητηθεί από την επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ το θέμα της αδειοδότησης της ΠΑΕ ΑΕΛ και την επόμενη αναμένεται η απόφαση.
Αν η απόφαση είναι θετική τότε η ΑΕΛ μπορεί να πάρει οποιονδήποτε παίκτη θέλει, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχουν για μια ακόμα χρονιά μεταγραφικοί περιορισμοί.
Η αγωνία είναι φυσιολογικό να βρίσκεται στο κατακόρυφο, αφού μέχρι τώρα έχουν γίνει μεταγραφικές κινήσεις και για την ολοκλήρωσή τους αναμένεται να λυθεί το θέμα της αδειοδότησης.
Από κει και πέρα η λαρισινή ομάδα κινείται για την απόκτηση δύο μπακ, αλλά και ενός αμυντικού ακόμα χαφ. Η αποχώρηση Μαυρία έγινε με δεδομένη την απόκτηση του Πολέτο, ενώ η παραμονή του Στάμου σημαίνει ότι θα αποκτηθεί ένα ακόμα σέντερ μπακ.
Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στις 29 Ιουλίου, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει από 18-31 Αυγούστου σε χώρο που δεν έχει ξαναπάει η λαρισινή ομάδα. Βρίσκεται σε απόσταση περίπου δυόμισι ωρών απ’ ότι πληροφορηθήκαμε.

Του Σωτ. Κέλλα
Πηγή: Ελευθερία