Βαθμολογία

Ρεκόρ προσέλευσης μελών στις εκλογές του Φιλοκτήτη!

Η δυναμική και η απήχηση του Φιλοκτήτη Μελιβοίας είναι δεδομένες, τόσο στους μόνιμους κατοίκους της περιοχής όσο και μεταξύ των φίλων του συλλόγου που διαμένουν σε άλλες πόλεις. Τα στοιχεία αυτά αναδείχθηκαν με εντυπωσιακό τρόπο την ημέρα των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη Κυριακή, καθώς συνολικά 219 μέλη του ψήφισαν για τη νέα διοίκηση που θα κατευθύνει τα ηνία του Φιλοκτήτη για την επόμενη διετία.
Πρέπει να σημειωθεί ότι οι αρχαιρεσίες του ποδοσφαιρικού συλλόγου διενεργήθηκαν κατά την ημέρα των ευρωεκλογών, οπότε κάποιοι σχολίασαν ότι η εκφρασθείσα άποψη αρκετών να απέχουν από τη συγκεκριμένη διαδικασία πιθανόν να λειτούργησε ανασταλτικά για την προσέλευση ακόμα περισσότερων που θα σημείωναν εκπληκτικό ρεκόρ για ερασιτεχνικό σωματείο!
Σε κάθε περίπτωση, η ευρύτατη συμμετοχή προσδίδει ιδιαίτερη ευθύνη στους εκλεγέντες διοικητικούς, οι οποίοι καλούνται να συνεχίσουν τη συνεπή προσπάθεια που ξεκίνησε δειλά-δειλά το 1973 και ήδη εισήλθε στη δεύτερη 50ετία γόνιμης δραστηριότητας. Πρέπει να τονιστεί ότι είναι ενδεικτική της συνέχειας του συλλόγου η παρουσία στην εκλογική διαδικασία όλων σχεδόν των διατελεσάντων διοικητικών παραγόντων, που με τον τρόπο αυτόν απέδειξαν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στους ποδοσφαιρικούς τους επιγόνους.
Κατά τη διαδικασία την οποία επόπτευσε ο ορισθείς από τον Δικηγορικό Σύλλογο ως επικεφαλής της Εφορευτικής Επιτροπής Γιάννης Γιαγλάρας, εξελέγησαν ως σύμβουλοι του συλλόγου (αλφαβητικά) οι Δημήτρης Δουβώρης, Νίκος Καλόγηρος, Βασίλης Κανδυλάρης, Στέφανος Καραμάνης, Γρηγόρης Μπάτσικας, Στέφανος Μπάτσικας, Κλάιντι Ντόμπρα, Δημήτρης Πασιάς, Βαγγέλης Περδίκης, Γιώργος Πλατσάς, Κώστας Σανταγιάννης, Απόστολος Τόλιος και Στέφανος Τσαλαβούρας.
Οι εκλεγέντες θα συγκροτηθούν σε σώμα εντός των προσεχών ημερών, ενώ θα ακολουθήσει η έναρξη του σχεδιασμού για τη νέα περίοδο, για την οποία οι φιλοδοξίες θα είναι -όπως πάντοτε- εναρμονισμένες με την ιστορία του Φιλοκτήτη.