Βαθμολογία

Ζιώγας: «Γράψαμε ιστορία με την ομάδα της Ανθούπολης»

Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα της Ανθούπολης και τώρα είναι η ώρα για λίγη ξεκούραση και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο σχεδιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, όπου οι απαιτήσεις θα είναι και πολύ μεγαλύτερες.

Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας κ. Μιχάλης Ζιώγας ανέλαβε το σύλλογο στην Β’ ΕΠΣΛ και κατάφερε μαζί με τον πρόεδρο κ. Χρήστο Πρίφτη και τους ποδοσφαιριστές να φτάσουν την ομάδα στη Γ’ Εθνική, αφού κάθε χρόνο είχαν και άνοδο! Η Ανθούπολη ανέβηκε πολλά σκαλοπάτια τα τελευταία χρόνια και βρέθηκε από τα χαμηλά στρώματα να αναρριχηθεί στα ψηλά, βάζοντας όμως την υπογραφή του σε όλο αυτό το δημιούργημα ο Καλοχωρίτης προπονητής κ. Μιχάλης Ζιώγας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο κ. Μιχάλης Ζιώγας αποτελεί εγγύηση όλα αυτά τα χρόνια ως προπονητής, για όποια ομάδα τον εμπιστεύεται και αυτό το δηλώνουν οι αμέτρητοι τίτλοι και τα πρωταθλήματα που έχει εξασφαλίσει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Ένας πολύ μεγάλος άθλος επετεύχθη για τον σύλλογο της Ανθούπολης που τα τελευταία χρόνια, «στόλισε» την ομάδα με πολλές επιτυχίες και έφτασε σήμερα στη Γ’ Εθνική κατηγορία να εκπροσωπεί το νομό μας, μετά από την ΑΕΛ μαζί με το Κιλελέρ.

Ο καταξιωμένος τεχνικός της Ανθούπολης κ. Μιχάλης Ζιώγας μίλησε στο Athleticlarissa.gr για τη φετινή χρονιά.

-Κόουτς η χρονιά ολοκληρώθηκε με την ομάδα να σημειώνει άλλη μία άνοδο. Τα συναισθήματά σας…

«Έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά για να φτάσουμε εδώ που βρισκόμαστε σήμερα. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Κάναμε τεράστιο αγώνα και στο πρωτάθλημα και στα μπαράζ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που έκαναν για να φτάσουμε την Ανθούπολη ψηλά. Επίσης ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας κ. Χρήστο Πρίφτη που βοήθησε τα μέγιστα την όλη προσπάθεια, όπως και τα υπόλοιπα άτομα που βρίσκονται στη διοίκηση και είναι δίπλα στο σύλλογο. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου τον κ. Κώστα Μαντζιώκα και τον κ. Θοδωρή Κυριακούλη, αλλά και στον κ. Βάϊο Καραφέρη που ήταν πάντα δίπλα μας».

-Η ομάδα ανέβηκε τρεις κατηγορίες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πόσο δύσκολο ήταν αυτό;

«Έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Ξεκινήσαμε από την Β’ κατηγορία με τον κ. Πρίφτη, είχε και ο ίδιος πολύ διάθεση και όρεξη και πετύχαμε αυτό το μεγάλο επίτευγμα για τη συνοικία αλλά και για όλο το νομό. Είμαι περήφανος για τον αγώνα που κάναμε και δικαιωμένος. Η ομάδα ήταν αήττητη δύο χρόνια σε Β’ και Α’ τοπικό, αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο και όμως εμείς το καταφέραμε! Η Ανθούπολη είναι μία ομάδα που έχει βγάλει πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές με ιστορία στο ποδόσφαιρο».

-Ένα πρόβλημα που πρέπει να βρεθεί λύση είναι το γηπεδικό…

«Όντως το γήπεδο είναι ένα πρόβλημα γι’ αυτό και φέτος το μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς παίξαμε σε άλλη έδρα. Απ’ όσο γνωρίζω βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν τα έργα έτσι ώστε η Ανθούπολη να αποκτήσει ένα ωραίο γήπεδο που θα μπορεί να φιλοξενήσει και τους αγώνες της Γ’ Εθνικής. Θα είναι πολύ σημαντικό να γίνει το γήπεδο και θα είναι κάτι που θα μείνει και για τα επόμενα χρόνια για την περιοχή της Ανθούπολης».