Βαθμολογία

Πολλά χαμόγελα, παιχνίδι και απονομή μεταλλίων!

Ολοκληρώθηκε η χρονιά και για τα τμήματα υποδομών της Δήμητρας Γιάννουλης. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Ακαδημίας:

«Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των τμημάτων υποδομής μας με πολλά χαμόγελα, παιχνίδι και απονομή μεταλλίων σε όλα τα παιδιά. Ήταν μια χρονιά ιδιαίτερη καθώς ξεκίνησε με σύγχυση, καθυστερήσεις και προβλήματα στην οργάνωση και στο σχεδιασμό εξαιτίας των πλημμυρών, αλλά με την κατανόηση, την υπομονή, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των ΓΟΝΙΩΝ των αθλητών μας κύλησε ομαλά και δημιουργικά. Εννοείται ότι από την πλευρά μας (διοίκηση, προπονητές, γραμματεία, έφορος) καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ελαχιστοποιούμε τα λάθη και τις παραλείψεις μας και να προσφέρουμε στα παιδιά και στους ΓΟΝΕΙΣ τους τις καλύτερες συνθήκες για να κάνουν με ασφάλεια, χαρά και οργάνωση αυτό που τόσο αγαπάνε: ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ!!!

*Ευχαριστούμε θερμά τον φίλο της ομάδας κ. Ξανθόπουλο Ιωάννη για τις καταπληκτικές του φωτογραφίες, τις οποίες θα κοινοποιούμε σιγά σιγά.

* NEXT STOP: Κατασκήνωση ΓΛΑΡΟΙ (29/6 - 6/7).

*Καλό καλοκαίρι σε όλους σε υγεία, δύναμη και όμορφες στιγμές!!!».