Βαθμολογία

Με επιτυχία το γλέντι στην πλατεία Ανθούπολης

Μία όμορφη βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν την Παρασκευή (15/6) στην μεγάλη πλατεία της Ανθούπολης!

Πλήθος κόσμου κατέκλισε όλα τα μαγαζιά της συνοικίας, με τον καιρό να είναι σύμμαχος αφού το αεράκι βοήθησε πολύ. Στην όμορφη αυτή βραδιά ήταν και η Ακαδημία της Ανθούπολης.

Μικρά παιδιά, νέοι αλλά και μεγαλύτεροι σε ηλικία, βρέθηκαν στην πλατεία της Ανθούπολης και γλέντησαν με την καρδιά τους.

Την τιμητική είχε βέβαια η ομάδα της περιοχής η Ανθούπολη που κατάφερε φέτος να πραγματοποιήσει μία πολύ καλή χρονιά με επιτυχίες και πολλές νίκες, κατακτώντας το πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας, ενώ περιμένει και τα ευχάριστα από την ΕΠΟ, για να πανηγυρίσει και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Σύσσωμη βρέθηκε η διοίκηση με τον πρόεδρο κ. Χρήστο Πρίφτη να δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας του. Επίσης εκεί ήταν και οι παίκτες όπου χόρεψαν σε ένα όμορφο βράδυ.

Φυσικά από την βραδιά δεν έλειψαν και τα βεγγαλικά που έκαναν την νύχτα μέρα! Το γλέντι είχε καλό φαγητό και χορό για αρκετές ώρες!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτρης Τσέτσιλας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης κ. Ηρακλής Γερογιώκας, καθώς και η κ. Βάσω Αλεξανδρίδου (πρώην βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ) και η κ. Ελένη Μαλαχτάρη (καθηγήτρια μουσικής). Δείτε εικόνες από την όμορφη βραδιά.