Βαθμολογία

Αδειοδότηση και τρόπος διεξαγωγής πρωταθλήματος…

Η ΑΕΛ κάνει μεταγραφικές κινήσεις σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο, αλλά όσον αφορά το δεύτερο (αγωνιστικό) θα πρέπει να λυθούν δύο γρίφοι για να συνεχιστούν οι κινήσεις με δεδομένο ότι αν δεν εξασφαλιστεί αδειοδότηση έχει κλείσει τις θέσεις των μεταγραφών και τις έχουν πάρει Πασάς, Ηλιάδης, Τ. Κρητικός.
Για την αδειοδότηση στην ΑΕΛ υποστηρίζουν ότι αυτό το σίριαλ θα έχει καλό τέλος και φέτος θα αρθεί κάθε μεταγραφικός περιορισμός. Ήδη έχει προχωρήσει η ΑΕΛ σε δύο ακόμα συμφωνίες με παίκτες που δεν μπορεί να τις ανακοινώσει αν δεν παρθεί οριστική απόφαση για την αδειοδότηση.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε πρώτο βαθμό η απόφαση θα βγει μέχρι τέλη Ιουνίου, καθώς δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ο έλεγχος των φακέλων.
Επίσης ένας δύσκολος γρίφος που υπάρχει είναι πώς θα διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2. Η επιθυμία του Αστέρα Τρίπολης για τη συμμετοχή Β ομάδας στο πρωτάθλημα δίνει προβάδισμα στη διεξαγωγή με δύο ομίλους, σε ένα εκ των οποίων θα υπάρχουν έντεκα ομάδες. Κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο να παίξει η Παναχαϊκή στον Βόρειο όμιλο λόγω χιλιομετρικής απόστασης.
Αν τελικά δεν παίξει καμία Β ομάδα και μείνουν είκοσι, τότε προκρίνεται η λύση της διεξαγωγής σε έναν όμιλο.
Πάντως σε χθεσινή δήλωση ο πρόεδρος της διοργανώτριας Πέτρος Μαρτσούκος ανέφερε: «Αν είναι δύο όμιλοι εννοείται ότι θα υπάρχουν πλέι οφ και πλέι άουτ και σκεφτόμαστε κάτι καινούργιο στο σύστημα διεξαγωγής του Πρωταθλήματος για να γίνει πιο ανταγωνιστικό. Στόχος μας είναι να οδηγηθούμε σε Πρωτάθλημα 16-18 ομάδων».

Του Σωτ. Κέλλα
Πηγή: Ελευθερία