Βαθμολογία

Ασταμάτητος ο Δαμασιακός!

Με γοργούς ρυθμούς προχώρα η υλοποίηση του σχεδιασμού της νέας ομάδας του Δαμασιακού. Διοίκηση  και προπονητής έβαλαν 1η προτεραιότητα να παραμείνουν στην ομάδα όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες από το περσινό ρόστερ και μετά να γίνουν μεταγραφές όπου χρειαστεί.

Με αυτό το σκεπτικό προχωρούν μέχρι τώρα οι διοικούντες και κυρίως οι Γιώργος Νάκας και Σάκης Καΐβας, το "άχαστο" δίδυμο της διοίκησης, που κατάφεραν μέχρι στιγμής να ανανεώσουν, το προπονητικό δίδυμο Φακίτσα- Χατζηγιάννη, τους Φουρτούνα, Τσατσελάρι, Ζυγούρη και Τέγο.

Χωρίς πολλά - πολλά και με έξυπνες κινήσεις ανανέωσαν και τον Δημήτρη Καρακάνο τον 43χρονο αμυντικό αλλά και τον Γιώργο Παπαθανασίου όπως και τον τερματοφύλακα Μάκη Γεωργούλα. Ο πολυσύνθετος μέσος από τη Λάρισα, πέρσι  με το "καλημέρα" έδειξε την αξία του στο χώρο του κέντρου,  αλλά δυστυχώς για εκείνον, τραυματίστηκε σοβαρά και έχασε 6 μήνες.  Ωστόσο όλα πήγαν άψογα και στις τελευταίες αγωνιστικές της Α'ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, επέστρεψε δυνατός και μαχητικός στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Νίκος Φακίτσας με αυτή την ανανέωση θα νιώθει πολύ χαρούμενος μιας και η παρουσία του Γιώργου Παπαθανασίου στα χαφ, σε συνδυασμό με τον "σκύλο" Αποστόλη Φουρτούνα αναμένεται να του δώσουν πολύτιμες λύσεις στο κέντρο του Δαμασιακού, που πάντα αποτελεί το πιο δυνατό σημείο της ομάδας.

Ο Μάκης Γεωργούλας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, μιας και η εμπειρία του σε συνδυασμό με την αξία του, δίνουν στο Δαμασιακό ποιότητα κάτω από τα δοκάρια.

ΠΗΓΗ