Βαθμολογία

Δύο ανανεώσεις στα Χανιά

Οι Ηλίας Τσέλιος και Βενιζέλος-Στέφανος Πενταράκης ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τα Χανιά. Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ηλία Τσέλιο. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο Ηλίας Τσέλιος βρίσκεται στα Χανιά από τον Ιανουάριο του 2023 και από την πρώτη στιγμή αποτέλεσε ένα σημαντικό γρανάζι στη λειτουργία της ομάδας μας έχοντας καθοριστική συμβολή στην πορεία της περασμένης σεζόν. Μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει 50 εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας μας σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει τέσσερα τέρματα και μοιράσει εννέα ασίστ.

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές ατομικές και ομαδικές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε δηλώσεις του, μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου, ο Ηλίας Τσέλιος σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση, καθώς και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν για μια ακόμη χρονιά! Εχουμε αφήσει μια δουλειά στη μέση και με υγεία, σκληρή δουλειά και πίστη ήρθε η ώρα να την ολοκληρώσουμε».

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βενιζέλο-Στέφανο Πενταράκη για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο γεννημένος στις 15 Ιουλίου 2000 τερματοφύλακας βρίσκεται στην ομάδα μας από το 2022, με ένα μικρό διάλειμμα όταν αγωνίστηκε δανεικός για έξι μήνες στον Απόλλωνα Πόντου.

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε δηλώσεις, μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου, ο Βενιζέλος ανέφερε: “Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα του τόπου μου. θα ήθελα να ευχαριστήσω το προπονητικό τιμ, αλλά και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Είμαι βέβαιος πως μέσα από τη δουλειά μας θα συνεχίσουμε αυτή την εξαιρετική εικόνα που έχουμε σαν ομάδα και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πραγματοποιήσουμε ένα βήμα παραπάνω ώστε να φτάσουμε στην υλοποίηση του πολυπόθητου στόχου”.