Βαθμολογία

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της Καλλιθέας

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της Καλλιθέας παρότι ανέβασε τον σύλλογο στη Super League 1. Αναλυτικά: Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει ότι ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν θα επιστρέψει στα καθήκοντά του ως προπονητής της ομάδας μετά τη λήξη του συμβολαίου του το φετινό καλοκαίρι.

Ο Βοσνιάδης υπέγραψε στην AKFC τον Ιούλιο 2023 και σημείωσε 14 νίκες, πέντε ισοπαλίες, και τρεις ήττες σε 22 αγώνες κατά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς και πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες, και μία ήττα κατά τα playoffs ανόδου, οδηγώντας την ομάδα στην ιστορική άνοδό της στη Super League 1.

Το επίτευγμα αυτό σηματοδοτεί την τέταρτη άνοδο στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου στην καριέρα του Βοσνιάδη ως προπονητής.

Δήλωση από τον Τεντ και Πέτρο Φιλιππάκo της AKFC: "Το να προχωρήσουμε, τελικά, προς μια νέα κατεύθυνση ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση για εμάς, όχι μόνο λόγω της εξαιρετικής δουλειάς του Αλέκου και του ιστορικού επιτεύγματός του αυτή τη σεζόν, αλλά εξίσου λόγω της ειλικρινούς αγάπης και του σεβασμού που τρέφουμε γι' αυτόν ως άνθρωπο. Ο Αλέκος είναι πράγματι ένας προπονητής αντάξιος της πρώτης κατηγορίας. Η επόμενη ομάδα του θα είναι τυχερή που θα τον έχει. Αλλά για τη δική μας ομάδα αυτή τη στιγμή, πιστεύαμε ότι υπήρχε ένα μικρό πλεονέκτημα με μία φρέσκια φωνή και μία διαφορετική προσέγγιση. Η σχέση μας με τον Αλέκο δεν τελειώνει, αλλάζει μόνο το πλαίσιο προς το παρόν. Και θα παραμείνει για πάντα μια σημαντική φιγούρα στην ιστορία της Athens Kallithea FC. Σε ευχαριστούμε, Αλέκο".