Βαθμολογία

O Βαγγέλης Μπρισίμης νέος προπονητής της Αστραπής Ν.Π.

Νέος προπονητής της Αστραπής Νέας Πολιτείας ανέλαβε ο κ. Βαγγέλης Μπρισίμης που διαθέτει μεγάλη εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια και σημαντικές επιτυχίες. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η διοίκηση της Αστραπής Νέας Πολιτείας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του κ. Βαγγέλη Μπρισίμη στη θέση του προπονητή της ανδρικής μας ομάδας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Ο έμπειρος τεχνικός έχει εργαστεί ξανά στην Αστραπή και επιστρέφει με σκοπό να δημιουργήσει μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα. Ο κ. Μπρισίμης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, προπονητής ποδόσφαιρου κάτοχος UEFA B και μέλος του συνδέσμου προπονητών Λάρισας.

Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην Ερασιτεχνική ΑΕΛ, τον Πολυδάμαντα Αγίου Κων/νου, τον Ηρακλή Χάλκης και τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Ως προπονητής έχει μία πλούσια καριέρα με πολλές ανόδους στο ενεργητικό του. Εκτός από την Αστραπή Νέας Πολιτείας έχει περάσει από: Μ. Αλέξανδρο Χαλκιάδων, Αβέρωφ, Ηρακλή Λάρισας, Αετό Μακρυχωρίου, Αναγέννηση Καλοχωρίου, Ολύμπικ-Καρυές, Ολυμπιακό Αμπέλιας και Μαχητή Τερψιθέας. Σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας μας τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την Αστραπή.

Στην φωτογραφία, κατά την υπογραφή της συνεργασίας ο προπονητής κ. Βαγγέλης Μπρισίμης στα γραφεία της ομάδας με τον πρόεδρο κ. Χρήστο Καραμούτη και τον αντιπρόεδρο κ. Θέμη Καλτσά".