Βαθμολογία

Κοντά στην τρίτη μεταγραφή η ΑΕΛ

Οι μεταγραφικές εξελίξεις τρέχουν στην ΑΕΛ, προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει τους παίκτες που βρίσκονται στο «στόχαστρό» της σύμφωνα με τις εισηγήσεις του τεχνικού Παύλου Δερμιτζάκη, για να είναι όσο το δυνατόν πληρέστερη στην έναρξη της προετοιμασίας (σύμφωνα με τον

προγραμματισμό της νέας περιόδου το βασικό στάδιο θα γίνει από 18 έως 31 Αυγούστου, ενώ η πρώτη συγκέντρωση έχει οριστεί για τις 29 Ιουλίου).
Μετά τις αποκτήσεις των επιθετικών Γιάννη Πασά και Τάσου Κρητικού, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην ενίσχυση της άμυνας και της μεσαίας γραμμής. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «βυσσινί» βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της τρίτης μεταγραφικής τους κίνησης που αφορά στον 29χρονο μέσο από τον Πανσερραϊκό, Άγγελο Οικονόμου. Οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και γίνονται σε πολύ καλό κλίμα, γεγονός που δείχνει ότι αναμένεται –εκτός απροόπτου- να υπάρξει θετική κατάληξη.

Σε γενικές γραμμές η ΑΕΛ χρειάζεται άλλους 5-6 παίκτες βασικής 11άδας για να καλύψει τα κενά που έχει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σίγουρα η απόκτηση ενός τερματοφύλακα αποτελεί θέμα πρώτης προτεραιότητας, αλλά και δύο ακραίων αμυντικών, ενός σέντερ μπακ και ενός αμυντικού μέσου. Υπάρχουν ήδη προτάσεις για Πεντρέου, Παναγιωτίδη, Τάτο και Στίκα, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν γνωστά κι άλλα ονόματα. Ειδικά για τον πρώτο γίνονται έντονες προσπάθειες μετά δε και την αποχώρηση του τερματοφύλακα Θεοδωρόπουλου από την ομάδα.

Πηγή: Ελευθερία