Βαθμολογία

Γ.Σ. στον Κεραυνό Δρυμού

Δείτε την ανακοίνωση του Κεραυνού Δρυμού για την επόμενη ημέρα του σωματείου, με αφορμή την Γ.Σ. Αναλυτικά:

«Φίλες και φίλοι του Κεραυνού Δρυμού άλλη μια ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μια χρόνια πού μετά το διοικητικό αδιέξοδο συμπορευτήκαμε με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας Α.ΠΟ.ΕΛ. Η αρχή ήταν πολύ δύσκολη αλλά στο τέλος η προσπάθεια ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα κατάφερε να σωθεί πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ, εκεί πού όλοι την είχαν  ξεγραμμένη βαθμολογικά κάνοντας στο δεύτερο γύρο πρωταθλητισμό.

Πολλοί ήταν αυτοί που ήταν δύσπιστοι, άλλοι την αμφισβήτησαν αλλά και  πολλοί αυτοί πού πίστεψαν σ αυτό το εγχείρημα και δικαιώθηκαν.

Η ομάδα όμως ανήκει στους φιλάθλους της σ αυτούς πού διαφωνούν πού δυσπιστούν αλλά και αγωνιούν, σ αυτούς που αγαπούν και νοιάζονται για το μέλλον του Κεραυνού.

Σαν μέλη της τελευταίας διοίκησης του Κεραυνού Δρυμού ορίζουμε γενική συνέλευση και προσκαλούμε όλους αυτούς που αγαπούν πραγματικά τον Κεραυνό τους απανταχού φίλους φιλάθλους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές την ΚΥΡΙΑΚΗ 16/06/24 και ώρα 19:00 στα γραφεία του μορφωτικού συλλόγου για να συζητήσουμε το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας και γιατί όχι την προκήρυξη εκλογών εφόσον υπάρχουν ενδιαφερόμενοι ν αναλάβουν την διοίκηση του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε εκ τον προτέρων».

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της τελευταίας διοίκησης του Κεραυνού Δρυμού.