Βαθμολογία

Όλοι γλέντησαν με τον Αστέρα Μελισσοχωρίου!

Την Παρασκευή (7/6) το βράδυ στο Μελισσοχώρι, η ομάδα του Αστέρα διοργάνωσε μία όμορφη βραδιά με πολύ κέφι και χορό.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην πλατεία του χωριού και έγινε σε συνδιοργάνωση με το καφέ – μπαρ «Vegge» ιδιοκτησία του κ. Μάκη Μαντζαφλάρα.

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι και τοπικοί φορείς έδωσαν το παρόν, ανάμεσά τους η αντιπεριφερειάρχης κ. Αντριάνα Κομίτσα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κιλελέρ κ. Κώστας Φιλιππούλης, ο κ. Ντίνος Κατσικάρης, η κ. Σέβη Λαδοπούλου – Χατζητζομπάνη.

Η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κιλελέρ κ. Βάσω Σβερώνη. Ο πρόεδρος της κοινότητας Μελισσοχωρίου κ. Δημήτρης Ροϊδούλης.

Επίσης ήταν στην εκδήλωση, η κ. Ελένη Σιαματά – Μπούτλα υποψήφια με τον συνδυασμό του κ. Μαμάκου και πρώτη επιλαχούσα μαζί με τον σύζυγό της κ. Κώστα Μπούτλα.

Την Ένωση εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης μαζί με τον κ. Αντώνη Στεργιούλα που είναι πρόεδρος επιτροπής πρωταθλημάτων.

Όλοι βρέθηκαν στο πλευρό του προέδρου της ομάδας του Μελισσοχωρίου κ. Ανδρέα Καρακάση που όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει κατάθεση ψυχής για την αγαπημένη του ομάδα.

Το παρόν έδωσαν ο απερχόμενος προπονητής κ. Κώστας Μπακατσής καθώς όμως και ο προπονητής που πέρασε και αγάπησε πολύ την ομάδα κ. Μάκης Αλεξούδης.

Όλα ήταν πραγματικά άψογα σχεδιασμένα, πεντανόστιμα σουβλάκια και λουκάνικα για όλο τον κόσμο καθώς και ποτά από το «Vegge» που είναι και χορηγός της ομάδας.

Μεγάλος ο αριθμός των χορηγών που στήριξε τον χορό της ομάδας και εξαιρετική η ορχήστρα που με τις νότες της συνόδευσε σε έναν ατελείωτο χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

*Το athleticlarissa.gr ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Αστέρα Μελισσοχωρίου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας κ. Ανδρέα Καρακάση για την άψογη φιλοξενία!