Βαθμολογία

«Στόχος οι καλές εμφανίσεις και η παραμονή»

"Σε γενικές γραμμές καλές" χαρακτήρισε τις κληρώσεις των Εθνικών Ομάδων Νεανίδων (U19) και Κορασίδων (U17) ο προπονητής των δύο αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, Γιώργος Παπακώστας. "Διαφορετικά ωστόσο είναι τα πράγματα για την U17 που είναι μια καινούρια ομάδα, από ότι για την U19 που είναι πιο μονταρισμένη", τόνισε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Παπακώστα για τις κληρώσεις των Εθνικών Ομάδων Νεανίδων και Κορασίδων:

"Οι κληρώσεις είναι σχετικά καλές, καθώς, δεν μας έλαχαν μεγαθήρια, πλην της Γερμανίας. Ο στόχος και για τις δύο ομάδες μας είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να παραμείνουμε στον δρόμο των επιτυχιών, μένοντας παράλληλα στην κορυφαία κατηγορία.

Η Νεανίδων είναι δουλεμένη και μονταρισμένη ομάδα, η οποία έχει ως δυνατή στον όμιλό της τη Γερμανία, ενώ η Δανία ναι μεν είναι ισχυρή, αλλά είναι σχετικά κοντά μας σε δυναμικότητα, όπως φάνηκε και την τελευταία φορά που την αντιμετωπίσαμε και ήρθαμε ισόπαλοι. Το Κόσοβο που ήρθε ως η αδύνατη του ομίλου είναι μια ομάδα που μπορούμε να νικήσουμε και να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας. Θα επιδιώξουμε όμως το καλύτερο δυνατό και με τις δύο ισχυρές, τη Δανία και τη Γερμανία.

Η Κορασίδων από την άλλη είναι μια καινούρια ομάδα την οποία θα προσπαθήσουμε να μοντάρουμε στον λίγο χρόνο που θα έχουμε μέχρι τα παιχνίδια. Δεν είναι πάντως το ίδιο δοκιμασμένη στον χρόνο όπως η Νεανίδων, για να μπορούμε να κάνουμε μια πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση. Η Νορβηγία και η Φινλανδία δεν είναι μεγαθήρια, είναι όμως ιδιαίτερα υπολογίσιμες, κάτι που ισχύει πάντα για τις εκπροσώπους των Σκανδιναβικών χωρών. Ωστόσο και η Λευκορωσία που θεωρητικά είναι η πιο αδύνατη του γκρουπ, είναι επίσης υπολογίσιμη. Ο όμιλος θέλει λοιπόν προσοχή, είναι ανοιχτός, αλλά κι εδώ ο στόχος είναι το καλό ποδόσφαιρο και η παραμονή στη League A".