Βαθμολογία

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από το Δ.Σ. του Μαχητή Τερψιθέας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια Χοροεσπερίδα του Α.Ο. Μαχητή Τερψιθέας την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, στο Γήπεδο του χωριού. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από εξαιρετικούς καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Καψάλης, ο Μάκης Τσίκος, ο Μιχάλης Παπαματθαίου, η Μαρία Καλαντζή και ο Μιχάλης Τζιχάνης, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ξεσηκώνοντας το κοινό και μετατρέποντας τη βραδιά σε μια αξέχαστη γιορτή.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στην πρώτη διοργάνωση της Χοροεσπερίδας του σωματείου μας. Η υποστήριξή σας είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς και αποτελεί κίνητρο να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για τις επόμενες χρονιές. Στόχος και υπόσχεσή μας είναι κάθε φορά να ξεπερνούμε τις προσδοκίες σας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Τερψιθέας, κ. Κωνσταντίνο Νότα και τον Δήμο Λαρισαίων για την άψογη συνεργασία. Η συμβολή τους στην άριστη συντήρηση του γηπέδου και την καθαριότητα ήταν καθοριστική για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν σε όλους όσοι εργάστηκαν για την οργάνωση και την εύρυθμη λειτουργία της χοροεσπερίδας. Συνολικά, απασχολήθηκαν 35 εργαζόμενοι και 45 εθελοντές, μέλη του Συλλόγου, των οποίων η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά πολλές ημέρες πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ήταν καθοριστικές για την επιτυχία της βραδιάς. Εξαιρετικά σημαντική ήταν και η συμβολή της ΕΟΔΥΑ, η οποία εθελοντικά ανέλαβε την υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης, φροντίζοντας για την ασφάλεια των παρευρισκόμενων μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ευχαριστούμε επίσης τους εκπροσώπους των δημόσιων φορέων που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: η Χωρική Αντιπεριφερειάρχης κ. Μαρία Γαλλιού, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Σουλούκος Σωτήριος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα και Αγροτικής Οικονομίας κ. Τσέτσιλας Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Δημήτρης Λεωνιδάκης, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Κυκλοφοριακών Παρεμβάσεων κ. Ευάγγελος Παπαλέξης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρασίνου, κ. Χρήστος Τερζούδης ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Αστικής Ανάπτυξης κ. Ανδρέας Ανδριτσόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Εξωστρέφειας, κ. Φώτιος Τζατζάκης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Εύρυθμης Λειτουργίας Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και πρώην Πρόεδρος του Α.Ο. Μαχητή Τερψιθέας κ. Βάιος Κυριτσάκας, καθώς και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, κ. Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος.

Τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς την στήριξη των χορηγών μας. Ευχαριστούμε θερμά τους μεγάλους χορηγούς μας: Cement Plus, Hellas Stones, Rowmat, Νικόλαος Μπόνιας, Agrotech, Αφοί Λάππα, καθώς και τις επιχειρήσεις: Θάνος Αδαμόπουλος, Hexasteel, Μιχαλόπουλος – Γεωργικά Μηχανήματα, Oval Blue, Κτηνοτροφική Φασούλας, Proteas - Αφοί Παπαϊωάννου, Agropro – Κυριτσάκα Ειρήνη, Γεωργικά Μηχανήματα Γεωργαντζιάς, Γεωργικές Επιχειρήσεις Τσιλάκας, Δημιουργική Κατασκευαστική Α.Ε, Λογιστικό Γραφείο Σταγιάννης, KARKON. Συνολικά, περισσότεροι από 60 χορηγοί στήριξαν την Χοροεσπερίδα του Μαχητή Τερψιθέας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχία της.

Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία και την πολύτιμη υποστήριξή σας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

Δ.Σ. Α.Ο. ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ