Βαθμολογία

Εθνική Ανδρών: Έναρξη προετοιμασίας ενόψει Γερμανίας και Μάλτας

Με προπόνηση στο γήπεδο της Ριζούπολης, υπό τον κ. Νίκο Παπαδόπουλο, εκκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τους φιλικούς αγώνες με τη Γερμανία (7/6) και τη Μάλτα (11/6).

Σε αυτήν συμμετείχαν συνολικά 15 παίκτες και συγκεκριμένα οι Βλαχοδήμος, Μανδάς, Αθανασιάδης, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Χατζηδιάκος, Ρότα, Σάλιακας, Σιώπης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Τσιγγάρας, Παυλίδης, Γιαννούλης.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων Κώστας Κωνσταντινίδης καλωσόρισε τους παίκτες και τους παρουσίασε τον κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος, με τη σειρά του, υποδέχτηκε τους διεθνείς και τους μίλησε για πρώτη φορά ενόψει των επερχόμενων ημερών προετοιμασίας και φυσικά των φιλικών αναμετρήσεων της «γαλανόλευκης».

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στο ίδιο γήπεδο στις 11:00. Σημειώνεται ότι το τρέχον στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής περιλαμβάνει προπονήσεις έως και την Παρασκευή (με ελεύθερο πρόγραμμα στη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας) και την προσεχή Δευτέρα 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση της αποστολής και η ανοιχτή προπόνηση για τα ΜΜΕ.