Βαθμολογία

Ο κόσμος έδειξε ξανά ότι λατρεύει τα μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού

Χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Γραβάνης στο 93ο λεπτό, η Δήμητρα Γιάννουλης πανηγύρισε την επιστροφή της στην Α' Κατηγορία - DE TOX έπειτα από έναν χρόνο απουσίας επικρατώντας με 2-1 του Αστέρα Μελισσοχωρίου ο οποίος μένει με το... ακουστικό στο αυτί περιμένοντας πιθανή άνοδο της Ανθούπολης ώστε με την σειρά του να πανηγυρίσει την άνοδο - επιστροφή του στην Α' Κατηγορία - DE TOX ύστερα από μια ποδοσφαιρική περίοδο. 

Αρκετός κόσμος του ποδοσφαίρου και μη βρέθηκε στο γήπεδο Νεάπολης ώστε να παρακολουθήσει τον εν λόγω τελικό ανόδου. Ανάμεσά τους και ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος ο οποίος είδε την αγαπημένη του Δήμητρα Γιάννουλης της οποίας έχει υπάρξει και ποδοσφαιριστής να πανηγυρίζει στο φινάλε. 

Φίλαθλοι της Δήμητρας του Αστέρα αλλά και αρκετοί ουδέτεροι παρακολούθησαν όμορφα και πολιτισμένα την αναμέτρηση μέσα σε εξαιρετικό κλίμα σε έναν αγώνα - διαφήμιση για το τοπικό Λαρισινό ποδόσφαιρο. Ο φακός του Χρήστου Δαϊρετζή κατέγραψε τα σημαντικότερα ΚΛΙΚ από τις εξέδρες του γηπέδου Νεάπολης.