Βαθμολογία

Θρίαμβος για την Δόξα Αμυγδαλής!!!

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι όπου σημειώθηκαν έξι γκολ συνολικά, η Δόξα Αμυγδαλής κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 2-4 του Δευκαλίων Κρανέας στο γήπεδο Γιάννουλης για το μπαράζ ανόδου που διεξήχθη ανάμεσα στις δύο ομάδες που κατέκτησαν την 3η θέση στους ομίλους τους για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ομάδα της Αμυγδαλής κατάφερε να πάρει αυτή την σπουδαία νίκη που ισοδυναμεί και με άνοδο στην Β’ ΕΠΣΛ. Μία τεράστια επιτυχία για το χωριό και ιδιαίτερα την ομάδα της Δόξας που πέτυχε έναν μεγάλο θρίαμβο.

2

Όσα και αν ήταν τα προβλήματα μέσα στη χρονιά, οι άνθρωποι της διοίκησης, ο προπονητής και οι παίκτες έγιναν «ένα» και μαζί με τον κόσμο που ακολουθούσε την ομάδα, πέτυχαν ένα πολύ σπουδαίο κατόρθωμα.

Από την άλλη ο Δευκαλίων αν και μπήκε δυνατά στο ματς, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, παρόλα αυτά το πάλεψε μέχρι τέλους και προσπάθησε να αναστρέψει την εις βάρος του κατάσταση με φιλότιμο τρόπο μέχρι το τέλος.

Το ματς παρακολούθησε αρκετός κόσμος και από τις δύο ομάδες και όλοι απόλαυσαν ένα δυνατό ματς με πολλά γκολ. Στο 7’ ο Μασγάνης για την Κρανέα έκανε το σουτ, σε κόρνερ ο Κοσμάς.

Στο 13’ ο Μπαζούλης έκανε ένα μακρινό σουτ που πέρασε άουτ. Ένα λεπτό μετά ο Ανδρέας Χρυσικός άνοιξε το σκορ για το 0-1 με σουτ από πάσα του Μπαζούλη μέσα από την περιοχή και ύστερα από αδράνεια της άμυνας της Κρανέας.

Στο 39’ ο Μπαζούλης έκανε την ωραία σέντρα από δεξιά και ο Φλάβιο Κολέτσι με ωραία κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε δύο τα τέρματα για την Αμυγδαλή (0-2).

Τελευταία φάση στο πρώτο μέρος στο 44’ με τον Τσιγάρα να έχει δοκάρι για την Κρανέα.

Στην επανάληψη το ματς είχε αρκετές φάσεις και πολλά γκολ! Στο 48’ ο Φλάβιο Κολέτσι στην αντεπίθεση, πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, σούταρε από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ!

Στο 53’ ο Ντούμος έχασε καλή ευκαιρία για την Κρανέα, ενώ ένα λεπτό μετά η Αμυγδαλή με τον Καψάλη έκανε το σουτ, με την δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο 55’ η Κρανέα και πάλι είχε ευκαιρία με τον Τσιγάρα αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Στο 62’ η Αμυγδαλή πέτυχε και τρίτο γκολ (0-3). Ο Φλάβιο Κολέτσι ανατράπηκε από τον αντίπαλο κίπερ και ο Ντινούλης από το σημείο του πέναλτι έκανε και το 0-3.

Στο 65’ η Κρανέα μείωσε με πλασέ του Ντούμου από κοντά και ύστερα από σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα (1-3). Δύο λεπτά μετά ο Φλάβιο Κολέτσι που ήταν πολύ καλός από κοντά έκανε και το 1-4.

Στο 73’ ο Τσιγάρας για την Κρανέα έχασε ευκαιρία να σκοράρει και στο 75’ ο Κατσαβός για τους γηπεδούχους μείωσε σε 2-4, σκορ που ήταν και το τελικό.

Π. Α.Ο. Δευκαλίων Κρανέας (Γιώργος Κρουσταλάκης): Παπακωνσταντίνου, Κατσαβός, Μασγάνης, Κρουσταλάκης, Καραπέτσης, Τρικάλης Η., Ντούμος, Σοφός (41’ Κουτσιώρας – 50’ λ.τρ. Πλάτανος), Τρικάλης Λ., Τσιγάρας, Μπαλής.

Δόξα Αμυγδαλής (Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Αποστολόπουλος, Στεφανούλης, Ντινούλης, Ανδρέου, Χατζόπουλος (60’ Βέϊς), Μπάμπαλης (92’ Ντάφης), Κολέτσι Φ., Καψάλης (78’ Οσμάνι), Χρυσικός (92’ Κολέτσι Κ.), Μπαζούλης (60’ Αραμπατζής).

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Νίκζας, Νάκας. 4ος: Δημεράς.