Βαθμολογία

Τέλος από την Μπαρτσελόνα ο Τσάβι

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα, καθώς οι Καταλανοί ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Τσάβι. Επικρατέστερος για να διαδεχτεί τον 44χρονο προπονητή προβάλλει ο Χάνσι Φλικ. Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

«Την Παρασκευή, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα, ενημέρωσε τον Τσάβι Ερνάντες ότι δεν θα συνεχίσει ως προπονητής της πρώτης ομάδας τη σεζόν 2024-25. Η συνάντηση έγινε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, Ciutat Esportiva Joan Gamper, και συμμετείχαν επίσης ο αθλητικός αντιπρόεδρος Ράφα Γιούστε, ο αθλητικός διευθυντής Ντέκο, ο Τσάβι, ο Όσκαρ Ερνάντες και ο Σέρχιο Αλέγκρε.

Η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Τσάβι για το έργο του ως προπονητής, καθώς και για την απαράμιλλη καριέρα του ως παίκτης και ως αρχηγός της ομάδας και του εύχεται κάθε μελλοντική επιτυχία. Ο Τσάβι Ερνάντες θα είναι προπονητής της ομάδας για τελευταία φορά στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Σεβίλλη. Τις επόμενες ημέρες, η Μπαρτσελόνα θα προβεί σε ανακοίνωση σχετικά με τη νέα δομή της πρώτης ομάδας».

ΠΗΓΗ