Βαθμολογία

Ένα ιδιωτικό μουσείο με πολλές αναμνήσεις και χρώμα βυσσινί! (PICS + VIDEO)

Ένας ιδιαίτερα καλαίσθητος χώρος έχει δημιουργηθεί εδώ και αρκετούς μήνες στην «καρδιά» της Λάρισας με πρωτοβουλία του γνωστού Λαρισαίου επιχειρηματία Χρυσοβαλάντη Μπέσιου.

Ο ίδιος εδώ και χρόνια μάζευε διάφορα συλλεκτικά αντικείμενα καθώς και φανέλες, παπούτσια και άλλα πολλά, με σκοπό να δημιουργήσει ένα μουσείο σε χρώμα...βυσσινί.

Πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο μουσείο της ΑΕΛ μετά από ιδιωτική πρωτοβουλία που έκανε ο Χρυσοβαλάντης Μπέσιος.

Δείτε τα όσα είπε στην κάμερα του Athleticlarissa.gr και τον Χρήστο Γκατζούλη, ο Χρυσοβαλάντης Μπέσιος που είναι ιδιοκτήτης του "Βυσσινί Ιδιωτικού Μουσείου" στη Λάρισα.

">http://

Στο «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ - Βυσσινί Ιδιωτικό Μουσείο», όπως ονομάζεται ο χώρος, θα μπορεί ο κάθε επισκέπτης να δει από κοντά μία τεράστια συλλογή κυρίως από φορεμένες φανέλες της ΑΕΛ (ξεκινώντας από τη δεκαετία του '70), ποδοσφαιρικά παπούτσια, λάβαρα, μετάλλια, μπάλες, δελτία ποδοσφαιριστών της ομάδας και διάφορα άλλα αντικείμενα ακόμη και μέσα από τα γραφεία της ΑΕΛ παλαιότερων ετών!

Όπως ανέφερε στο Athleticlarissa.gr και τον Χρήστο Γκατζούλη, ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει και αυτό αποτελεί την μεγαλύτερη επιβράβευση για τον ίδιο.

Το μουσείο στεγάζεται στον ίδιο χώρο με το κατάστημα πυροσβεστικών ειδών Μπέσιος, στην Ηρώων Πολυτεχνείου 90 στη Λάρισα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό και μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά με το μουσείο στο 6936871753, Facebook ως ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ - Βυσσινί Ιδιωτικό Μουσείο και στο Instagram με όνομα χρήστη @visini_idiotiko_mousio.

Δείτε εικόνες από τον όμορφο χώρο...