Βαθμολογία

UEFA: Τα γήπεδα των τελικών μέχρι το 2027

Ανήμερα της έναρξης της σειράς των τελικών στις διοργανώσεις της UEFA, η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία γνωστοποίησε τις πόλεις και τα γήπεδα που θα έχουν την τιμή να φιλοξενήσουν τελικούς την για το 2026 και το 2027. Σε Champions League, Europa League και Conference League.

Για το 2026 ο τελικός του Champions League θα πραγματοποιηθεί στην εντυπωσιακή «Πούσκας Αρένα» της Βουδαπέστης. Για το 2027 η απόφαση θα παρθεί οριστικά τον Σεπτέμβριο. Το πλάνο είναι να διεξαχθεί στο «Σαν Σίρο», όμως όλα θα εξαρτηθούν απ’ το πλάνο ανακαίνισης των Ιταλών.

Την ίδια χρονιά, στην Τουρκία θα γίνει ο τελικός του Europa League και πιο συγκεκριμένα στο «Μπεσίκτας Park» της Κωνσταντινούπολης. Όσο για το 2027, η Φρανκφούρτη θα φιλοξενήσει τον τελικό του Europa League στο «Stadion Frankfurt».

Αναφορικά με το Conference League, η Λειψία θα υποδεχτεί τον τελικό του 2026 στο «RB Arena», ενώ ένα χρόνο μετά ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη.

Για το 2025 είναι γνωστό πως ο τελικός του Champions League θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο, αυτός του Europa League στο Μπιλμπάο και εκείνος του Conference League στο Βρότσλαβ.

ΠΗΓΗ