Βαθμολογία

O Δήμος Τεμπών συγχαίρει τις ποδοσφαιρικές του ομάδες!

Μια χρονιά ονειρεμένη για την αθλητική ποδοσφαιρική οικογένεια του Δήμου Τεμπών. Δύο ομάδες πρωταθλήτριες, ο Αετός Μακρυχωρίου και η Αναγέννηση Καλοχωρίου και μία Τρίτη σε άνοδο η Θύελλα Ελάτειας. Ο Δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης, ήταν παρών στις απονομές των Κυπέλλων στις πρωταθλήτριες ομάδες.

«Είμαστε χαρούμενοι και νιώθουμε υπερήφανοι που τρεις ποδοσφαιρικές ομάδες του Δήμου μας, από το σύνολο των επτά ομάδων που συμμετέχουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της ΕΠΣ Λάρισας, ανέβηκαν κατηγορία και μάλιστα δύο από αυτές ως πρωταθλήτριες», δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Μανώλης.

«Συγχαίρω, για την όλη προσπάθεια, τους πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές και φυσικά τους προπονητές και τις διοικήσεις για τις επιτυχίες τους. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους Αθλητικούς Συλλόγους και τα Σωματεία του Δήμου μας για την άριστη συνεργασία. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το εξαιρετικό τους έργο, όπως κάθε χρόνο, αφενός με χρηματική επιχορήγηση, αφετέρου με την αδιάλειπτη και αμέριστη συμπαράστασή μας, γιατί σε αυτήν την προσπάθεια κανείς δεν είναι μόνος. Όλοι μαζί στηρίζουμε τον Αθλητισμό και δημιουργούμε μια σπουδαία παρακαταθήκη για τον Δήμο μας», συμπληρώνει ο Δήμαρχος.