Βαθμολογία

Ιδανικό φινάλε για την Δόξα Ομορφοχωρίου

Γκολ και θέαμα απόλαυσαν οι αρκετοί θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο του Παραποτάμου, όπου αναμετρήθηκαν ο Άγιος Γεώργιος Αμπελακίων με αντίπαλο την Δόξα Ομορφοχωρίου, με νικήτρια την φιλοξενούμενη ομάδα με το αγγλικό σκορ 3-4.

Τα Αμπελάκια μπήκανε δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ στο 15 λεπτό. Πέντε λεπτά αργότερα πετύχανε και δεύτερο τέρμα παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα.

Η Δόξα Ομορφοχωρίου, «ξύπνησε» μετά το 30’ και με δύο τέρματα του Άρη Καπετάνιου, με ωραία πλασέ στο 35’ και στο 40’ έκανε το 2-2 όπου ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι παίχτες του Μανώλη Γαραζανάκη μπήκανε καλύτερα και στο 70’ ο Μανώλης Καρανικόλας με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από τα 30 μέτρα, έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της αντίπαλης εστίας κάνοντας το 2-3.

Ο Άρης Καπετάνιος στο 75’ με ωραίο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-4, πετυχαίνοντας ο ίδιος άλλο ένα χατ - τρικ στο φετινό πρωτάθλημα. Το μόνο που κατάφερε τα Αμπελάκια ήταν να μειώσουν το σκορ σε 3-4 στο 85’ όπου ήταν και το τελικό σκορ.

*Πριν τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια του Αθανασίου Παπαδούλη, ιατρού αιματολόγου, όπου καταγόταν από τα Αμπελάκια, όπως επίσης και ο γιος του αγωνίζεται στην ομάδα των Αμπελακίων, όπου και πήρε μέρος στο ματς της Κυριακής (19/5).

Δόξα Ομορφοχωρίου (Μανώλης Γαραζανάκης): Μπίτης, Σπυρόπουλος, Μαξιμιάδης, Καρανικόλας, Γούργος, Τζαλαμπύρας, Τσακαβίτης, Ροδίτης, Δαμασιουλιώτης, Κωσταρέλος (70’ Λουκά), Καπετάνιος (80’ Χατζόπουλος).