Βαθμολογία

Παλικαρίσιος βαθμός για την Ανθούπολη!

Ένα πολύ δυνατό ματς διεξήχθη στο γήπεδο Φιλιππούπολης για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η Ανθούπολη απέσπασε έναν πολύτιμο βαθμό, απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου (1-1) και σίγουρα τα επόμενα ματς θα κρίνουν και την τελική 3αδα που θα αλλάξει κατηγορία, με την ομάδα του νομού μας να δείχνει χαρακτήρα στο σημερινό ματς και να αποσπά έναν σπουδαίο βαθμό.

Χορηγοί μετάδοσης του αγώνα Ανθούπολη – Ολυμπιακός Βόλου

Η αναμέτρηση διεξήχθη παρουσία πολλών φιλάθλων και από τις δύο ομάδες, με την μεγάλη κερκίδα του γηπέδου να είναι γεμάτη. Ο καιρός ήταν ιδανικός και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν ένα δυνατό ματς με λίγες όμως φάσεις.

Η Ανθούπολη ανέβασε «στροφές» στην επανάληψη μετά το 0-1 και με τις αλλαγές του Παπαδάκου αλλά και του Βλαχάκη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και έφτασε στην ισοφάριση με τον Βασίλη Λάϊο.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι που ζητούν στην επανάληψη, με τον διαιτητή να συνεχίζει το ματς, σε κράτημα παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου μέσα στην περιοχή στον Αναγνώστη.

Η Ανθούπολη θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη, όμως και ο βαθμός είναι πολύτιμος ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Σίγουρα οι πιθανότητες είναι πολλές για την άνοδο!

Στο 5’ ο Σέττος για τον Ολυμπιακό πήρε την κεφαλιά που έφυγε άουτ και στο 29’ ο Ματτέα έφυγε στον κενό χώρο στην πλάτη της άμυνας της Ανθούπολης και με πλασέ άνοιξε το σκορ με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ.

Στο 48’ του δευτέρου μέρους ο Λάϊος πήγε να διώξει τη μπάλα, έβαλε την κόντρα ο Βλάχος και παραλίγο να δημιουργηθεί επικίνδυνη στιγμή στα καρέ της Ανθούπολης.

Στο 64’ ο Αναγνώστης έκανε ωραία ενέργεια μέσα στην περιοχή, με παίκτη του Ολυμπιακού να τον μαρκάρει και να τον ρίχνει στο έδαφος, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι αλλά ο ρέφερι δεν το έδωσε μέσα σε διαμαρτυρίες.

Ένα λεπτό μετά ο Πανταζής έκανε το σουτ, πέρασε όμως ανεκμετάλλευτο. Για να φτάσουμε στο 68’ όταν ο Μούτσα εκτέλεσε το κόρνερ, δημιουργήθηκε σύγχυση στα καρέ του Βόλου, με τον Λάϊο από κοντά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ανθούπολη (Μιχάλης Ζιώγας): Ντιντής, Καραμπούζης, Τσάτσος, Λάϊος, Σκούπρα, Κουβελάς (46’ Βλαχάκης), Σέσι (59’ Παπαδάκος), Μούτσα, Γιαννακόπουλος, Πανταζής (86’ Καραγιάννης), Αναγνώστης (77’ Κατσαμπέλας).

Ολυμπιακός Βόλου (Στέλιος Αρσένος): Σιδεράκης, Σέττος (69’ Τασιούλης), Καμπέρης, Παπαϊωάννου, Παπακώστας (69’ Σκοπελίτης), Γκαλίτσιος, Ματτέα (87’ Νούσιος), Κυρίτσης, Βλάχος, Αναστασίου (87’ Κατσαγεωργίου), Ζέρης.

Διαιτητική τριπλέτα: Καπρέτσος, Τσακιρόπουλος, Γενετζάκης (Μακεδονίας).