Βαθμολογία

Συνάντηση ΕΠΟ-SL1 με την επιτροπή παρακολούθησης του Συμβουλίου της Ευρώπης

Συνάντηση με την επιτροπή παρακολούθησης του Συμβουλίου της Ευρώπης στο πλαίσιο της Σύμβασης Saint-Denis, είχαν σήμερα η ΕΠΟ και η Super League 1.

Την ΕΠΟ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο Εκτελεστικός Διευθυντής Ιάκωβος Φιλιππούσης, ο Διευθυντής Νομικών Υποθέσεων Νίκος Μπάρτζης και ο προϊστάμενος του τμήματος Αδειοδότησης Βασίλης Σαράκης. Εκ μέρους της Super League 1 παρέστησαν ο Πρόεδρος Μηνάς Λυσάνδρου και η Αναπληρώτρια Πρόεδρος Κάτια Κοξένογλου.

Στη συνάντηση παρέστησαν ακόμη ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Μάνος Λογοθέτης, ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Νικόλαος Πετρόπουλος, ο Αστυνόμος Β’ Ιωάννης Κραβαρίτης, η Προϊσταμένη του τμήματος Επαγγελματικών Αθλητικών Διοργανώσεων της ΓΓΑ Αναστασία Γκούφα και ο Νομικός Συνεργάτης του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Βασίλειος Κεραμάρης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν και αναλύθηκαν θέματα ασφαλείας και υπηρεσιών σε αθλητικές εκδηλώσεις, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην σχετική σύμβαση Saint-Denis και σε σχέση με το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο και τις αθλητικές υποδομές στην Ελλάδα. Συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία όλων των πλευρών με έγγραφη ανταλλαγή απόψεων, η οποία θα βοηθήσει τη χώρα μας να εναρμονιστεί πλήρως με το γράμμα και το πνεύμα της σύμβασης Saint-Denis.