Βαθμολογία

Η Αθήνα κινείται σε ρυθμούς τελικού Europa Conference League

Σε ρυθμούς τελικού του UEFA Europa Conference League κινείται η Αθήνα, η οποία μέχρι και τις 29 Μαΐου θα ζει στον παλμό της διεξαγωγής του μεγάλου αυτού ποδοσφαιρικού γεγονότος.

Η αρχή έγινε το διήμερο 10-11 Μαΐου με την έκθεση του τροπαίου στους Έλληνες φιλάθλους στην Πλατεία Κότζια ενώ τη Δευτέρα 13 Μαίου πραγματοποιήθηκε στο Σεράφειο Κολυμβητήριο η εναρκτήρια συνάντηση της εθελοντικής ομάδας του τελικού, η οποία θα συνδράμει τα μέγιστα στην καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του τελικού.

Όπως φαίνεται και στις ακόλουθες φωτογραφίες η Αθήνα και το ελληνικό φίλαθλο κοινό συνεχίζουν να ζουν στον παλμό της διεξαγωγής του μεγάλου τελικού της διοργάνωσης με αρκετά Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην πόλη να "ντύνονται" στα χρώματα της διοργάνωσης με το μήνυμα Athens Final 2024 να κοσμεί αρκετά σημεία της πρωτεύουσας.

Οι δράσεις θα κορυφωθούν μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής του τελικού, το βράδυ της 29ης Μαΐου, όπου η χώρα μας και συγκεκριμένα η Αθήνα θα φιλοξενήσει έναν ακόμη ευρωπαϊκό τελικό, μια ακόμη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Στις προσεχείς ημέρα θα διεξαχθούν αρκετά φεστιβάλ για τους φιλάθλους σε σημεία της πόλης καθώς και άλλες ποικίλες δραστηριότητες γύρω από τον μεγάλο τελικό, τον οποίο η UEFA εμπιστεύτηκε στη χώρα μας.