Η Εθνική Προπαίδων ηττήθηκε 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια) από την αντίστοιχη της Ουγγαρίας στην 2η αγωνιστική του αναπτυξιακού τουρνουά Κ16 της UEFA, το οποίο λαμβάνει χώρα στο Σαράγεβο, με τη συμμετοχή και του Νίκου Αβραμούλη της ΑΕΛ που πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.
Η αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή, είχες λίγες ευκαιρίες μπροστά στις 2 εστίες, επομένως οι 2 ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου οι Μαγυάροι ήταν πιο εύστοχοι και επικράτησαν της "γαλανόλευκης". Τη Δευτέρα 13 Μαΐου στις 15:00 η Εθνική Ομάδα αντιμετωπίζει την Σλοβενία για την 3η και τελευταία αγωνιστική του τουρνουά.
Η σύνθεση της Εθνικής
Χριστοδουλόπουλος, Λαγουδάκης, Μόκρης, Χνάρης, Μηνασίδης, Τουρσουνίδης, Θεοχάρης, Γαζής, Κυριαζίδης, Μιχαηλίδης, Τρικαλιώτης.
Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν ακόμη οι: Κρομμύδας, Μπέρδος, Βενέτης, Μανταζέλης, Καλαϊτζίδης, Αρβανιτάκης, Κάπελλας, Αβραμούλης.