Βαθμολογία

Μεγάλες στιγμές έζησε το καμάρι της Ελάτειας!!!

Την όμορφη εκδήλωση που ετοίμασαν με πολύ αγάπη η διοίκηση της Θύελλας Ελάτειας με αφορμή την άνοδο της ομάδας στην Β’ ΕΠΣΛ, θαύμασαν από κοντά «εκλεκτοί» καλεσμένοι, καθώς και παράγοντες του ποδοσφαίρου, παλαίμαχοι και φίλαθλοι που είναι κοντά στην ομάδα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Ντόντος, ο πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας Ελάτειας κ. Γιάννης Ζάρρας, καθώς και η πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Ελάτειας κ. Βασιλεία Καραΐσκου.

Από την ΕΠΣΛ ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης μαζί με τον Αναπληρωτή πρόεδρο κ. Γιάννης Γκουτζαμάνη. Από την διοίκηση της Ελάτειας ο πρόεδρος τη ομάδας κ. Κώστας Κίτσιος, καθώς και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου κ. Βασίλης Κούργιας.

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Μανώλης τίμησε τους ποδοσφαιριστές με τα μετάλλια αλλά και το Κύπελλο! Η διοίκηση με το πέρας της απονομής, είχε ετοιμάσει μία όμορφη βραδιά με πλούσια εδέσματα για όλους και το κέφι περίσσευε. Ο ουρανός της Ελάτειας γέμισε με βεγγαλικά και όλοι έδωσαν το ραντεβού για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά όπου η Ελάτεια θα οργανωθεί ενόψει της συμμετοχής της στην Β’ ΕΠΣΛ.

Εκείνος που είχε καθοριστικό ρόλο για την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία είναι ο προπονητής και ψυχή της ομάδας κ. Θοδωρής Σολωμός που αγωνίστηκε πολλά χρόνια ως ποδοσφαιριστής στην αγαπημένη του ομάδα και από το 2010 είναι ο προπονητής που όπως μας είπε στις δηλώσεις του η σημερινή ημέρα είναι η πιο χαρούμενη της ζωής του!

Θερμά συγχαρητήρια από την διοίκηση του athleticlarissa για την άνοδο της ομάδας και κάθε επιτυχία στη συνέχεια!

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία την διοίκηση της Ελάτειας και σας παραθέτουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την όλη εκδήλωση.