Βαθμολογία

Κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα η Ανθούπολη

Φινάλε με νίκη για την Ανθούπολη που κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης με σκορ 3-1, σε μία ημέρα που είχε εορταστικό χαρακτήρα για τους γηπεδούχους καθώς τους απονεμήθηκε το κύπελλο για την κατάκτηση του τίτλου της μεγάλης κατηγορίας. Παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες προσέφεραν ωραίο θέαμα στους φιλάθλους, ενώ οι νικητές - πέραν των άλλων - κατάφεραν να διατηρήσουν και το αήττητό τους στην διοργάνωση.
 
Στο 26' ο Πανταζής από πλάγια θέση αριστερά έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ, για να ακολουθήσει στο 27' σουτ του Γκαντούνα που έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ντιντή. Στο 28' ο Μούτσα βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Δραχαλίβα που απέκρουσε σωτήρια, ενώ στο 36' από σέντρα του Κουβελά ο Γιαννακόπουλος με προβολή σούταρε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο 37' οι "πράσινοι" σχεδόν "άγγιξαν" την ισοφάριση με κεφαλιά του Δριστέλα την οποία απέκρουσε με δυσκολία επί της γραμμής τέρματος ο Ντιντής, ενώ στο 43' το οριζόντιο δοκάρι απέκρουσε για λογαριασμό του Δραχαλίβα το σουτ του Κουβελά και στην επαναφορά το νέο σουτ του Γιαννακόπουλου κατέληξε άουτ.
 
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (49'), καταλογίστηκε πέναλτυ υπέρ των γηπεδούχων σε μαρκάρισμα του Αλεξόπουλου επί του Κουβελά και ο Καραμπούζης από τα 11 μέτρα σημείωσε το 2-0, ενώ στο 57' ο Αργύρης έφθασε απέναντι από τον Δραχαλίβα που αποσόβησε το γκολ.
 
Σε ανατροπή του Δριστέλα (66') καταλογίστηκε νέο πέναλτυ, υπέρ των Τσαριτσανιωτών αυτή την φορά, το οποίο αξιοποίησε ο Γκαραλιάκος μειώνοντας σε 2-1, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 90' με σουτ απείλησε τον Ντιντή αλλά η προσπάθειά του αλλοιώθηκε ελαφρά και εξουδετερώθηκε. Στην διάρκεια του πρόσθετου χρόνου (90'+2'), η Ανθούπολη κέρδισε φάουλ σε ευνοϊκή θέση και ο Μούτσα "πάτησε" την μπάλλα προς τον Κουβελά που σούταρε προς την εστία και με την "βοήθεια" του αγωνιστικού χώρου ξεγέλασε τον Δραχαλίβα για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 3-1, ενώ ο 40χρονος επιθετικός των "βυσσινί" αναδείχθηκε πανηγυρικά πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.
 
Εναρμονισμένη με το πνεύμα του αγώνα η διαιτησία του Λάμπρου Βλιώρα που είχε ως συνεργάτες του τους έμπειρους Απόστολο Καρακώστα - Κώστα Γκαρέλη.
 
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Μιχάλης Ζιώγας): Ντιντής, Καραμπούζης, Τσάτσος, Λάιος (69' Κατσαμπέλας), Γιαννακόπουλος, Σκούπρα, Κουβελάς, Αργύρης (65' Σέσι), Βλαχάκης (76' Παπαδάκος), Μούτσα, Πανταζής (76' Νάστας).
 
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης): Ν.Δραχαλίβας, Δ.Μπακογιάννης (59' Γεωργούλης), Μπουμπουνάρας, Αυλογιάρης, Γκαντούνας, Αλεξόπουλος (69' Μιφτάρι), Δριστέλας (72' Γανός), Γκαραλιάκος, Σεμερτζίδης, Ματούλας, Σταμάτης.
 
* Μετά την λήξη της αναμέτρησης, παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα και του δημάρχου Λαρισαίων Θανάση Μαμάκου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ν.Λάρισας Δημήτρης Μπουχλαριώτης απένειμε στην Ανθούπολη το κύπελλο για την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό πρωτάθλημα.
 
* Η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης συγχαίρει την ομάδα της Ανθούπολης για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας DeTox και της εύχεται κάθε επιτυχία στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ' Εθνική.