Βαθμολογία

Τρίποντα για Δήμητρα Γιάννουλης και Δόξα Βαλανίδας!

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες της Β’ ΕΠΣΛ (1ος όμιλος)

Δόξα Βαλανίδας-Προμηθέας 2-1

Η Δόξα Βαλανίδας αν και έχανε στο ματς με τον Προμηθέα κατάφερε να γυρίσει το ματς στο φινάλε και να πάρει μία σημαντική νίκη απέναντι στον μαχητικό Προμηθέα (2-1).

Και οι δύο ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 77’ με τον Σεϊζη.

Στο 86’ ο Μηλίτσης έκανε το 1-1 και στο 88’ ο Νίκος Παλάντζας πέτυχε το τελικό 2-1.

Βαλανίδα (Βαγγέλης Μάνος): Κυριάκης, Καρβέλης Αντ., Καρβέλης Γ. (86′ Κατσαρός), Θάνος, Μηλίτσης, Γκίτσας, Τέλιος, Γκαλαφάγκας, Παλάντζας (89′ Λαδόπουλος), Βαρσάμης, Τασιόπουλος (62′ λ.τε. Ντούντι).

Δόξα Βλαχογιαννίου-Δήμητρα Γιάννουλης 2 – 4

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από νωρίς, η Δήμητρα Γιάννουλης κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη στην δύσκολη έδρα της Δόξας Βλαχογιαννίου με σκορ 2-4!

Μετά από αυτή τη νίκη το συγκρότημα της Δήμητρας έχει τον πρώτο λόγο για την 2η θέση και τον αγώνα μπαράζ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πήραν το προβάδισμα με τους Ιωαννίδη (2’) και Λιάκο (8’) για το 2-0.

Η Δήμητρα «απάντησε» άμεσα με τους Τσακνάκη (15’) και Καρέλα (19’) για το 2-2. Στην επανάληψη και στο 69’ ο Μπάκος πέτυχε την ολική ανατροπή για το 2-3 και στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Δαούλας διαμόρφωσε το τελικό 2-4 για την Δήμητρα. Η Δήμητρα Γιάννουλης είχε και δοκάρι στο 68’ σε μία καλή φάση για γκολ.

Βλαχογιάννι (Δημήτρης Αλεξανδρής): Μιγδάνης, Παληγιάννης (85′ Γκουρομπίνος Β.), Γκουρομπίνος Δ., Κυπαρίσσης, Ιωαννίδης, Πέτρου (46′ Φακίτσας Α.), Λιάκος, Δούκας, Φακίτσας Σ., Λάκης (70′ Αθανασούλης), Νέτζο (46′ Παπανικολάου).

Δήμητρα Γιάννουλης (Μάκης Αλεξούδης): Κοτλής, Πατσής, Μπλιάμπλιας, Τσεκούρας, Κουρούτσαλης, Τάφα, Καρέλας, Μπάμπαλης, Τσακνάκης (57’ Χατζηγρηγορίου Κ.), Μπάκος, Καλογιάννης (70’ Δαούλας).