Βαθμολογία

Ένα βαθμό μακριά από τον τίτλο ο Αετός Μακρυχωρίου!

Ο Αετός Μακρυχωρίου κατάφερε να σημειώσει ένα ακόνη σημαντικό τρίποντο στο ματς απέναντι στους μαχητικούς Αμπελόκηπους με σκορ 2-0 και πλέον απέχει έναν μόλις βαθμό από την κατάκτηση του τίτλου στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Τη φετινή χρονιά ο Αετός είχε μέχρι στιγμής μόλις δύο ισοπαλίες και μία ήττα και πάντοτε βρισκόταν στην 1η θέση.

Μόχθησε σε όλα τα παιχνίδια, εκτός από τους ποδοσφαιριστές που ήταν και οι πρωταγωνιστές, την ομάδα βοήθησε πάρα πολύ ο ταλαντούχος τεχνικός της ομάδας κ. Βασίλης Ταχτιντής που κατέθεσε την ψυχή του.

Φυσικά σε όλο αυτό το δημιούργημα της ομάδας τη μεγαλύτερη «σφραγίδα» φέρει η διοίκηση που από το περασμένο καλοκαίρι ανέλαβε τα ηνία του ιστορικού σωματείου. Ο λόγος είναι για τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Πιτσιάβα καθώς και τον αντιπρόεδρο και αδερφό του κ. Κώστα που με αγάπη ανέλαβαν την ομάδα, αφού είναι ο τόπος καταγωγής τους το Μακρυχώρι και με αργά και σταθερά βήματα κατάφεραν να την φτάσουν εδώ που είναι σήμερα.

Στο αγωνιστικό στο πρώτο μέρους οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ μόλις στο 12’ όταν το λάθος της άμυνας εκμεταλλεύτηκε ο Γκαμπούρας και έβγαλε για τον Χρήστο Τσιντζιλώνη που με ωραίο σουτ έκανε το 1-0.

Ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης έχασε ευκαιρία για να σκοράρει εκ νέου. Ενώ στο 15’ ωραία συνδυάστηκε ο Τσιντζιλώνης με τον Γκαμπέτα με τον τελευταίο να μην μπορεί να βρει δίχτυα προ της εστίας.

Στο 16’ καλή ευκαιρία με τον Βέλα που έκανε το σουτ, έδιωξε με τα πόδια ο Τσικρίκης. Στο 56’ πέναλτι κέρδισε ο Τσιντζιλώνης από τον Παππά, εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Αετός Μακρυχωρίου (Βασίλης Ταχτιντής): Τσικρίκης, Σουπεκιώτης, Μπλάντας (65’ Μπιτσαράς), Πέππας, Λάλλας (83’ Τριανταφύλλου), Στάμος (65’ Στάϊκός), Χουτεσιώτης, Γκαμπέτας (65’ Στυμονιάρης), Τσιντζιλώνης (83’ Ζιώγας), Γκαμπούρας, Τζίκα.

ΑΟ Αμπελοκήπων (Άκης Ταυλαρίδης): Ραζαριάς, Ντινόπουλος, Δούκας, Παζάρας, Παππάς (66’ Θάνος), Βαγγέλη, Μαρούδας (85’ Κοντογιάννης), Βέλα (66’ Τζαμαλής), Γραβάνης, Κυρίτσης, Νούλας (66’ Τζίπο – 83’ λ.τρ. Φέρο).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Στεργιακούλης, Αγόρου.