Βαθμολογία

Κέρδισε και ανέβηκε στην βαθμολογία η Ομόνοια

Η Ομόνοια κατάφερε να πάρει άλλη μία νίκη, αυτή τη φορά στην έδρα της απέναντι στον Μαχητή Τερψιθέας με σκορ 2-1.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Ομόνοιας κατάφερε να ανέβει στο βαθμολογικό πίνακα και σίγουρα, ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Το ματς δεν διεκδίκησε «δάφνες» ποιότητας, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για τη νίκη.

Από την πλευρά του ο Μαχητής έκανε τη δική του προσπάθεια, όμως από το 62’ αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο Βεργής, που ανέτρεψε τον Γιαννακόπουλο εκτός περιοχής που ήταν σε θέση για γκολ. Αυτό σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση του ματς.

Η Ομόνοιας άνοιξε το σκορ με πολύ ωραίο σουτ του Βαγγέλη Σκωτεινιώτη μετά από πάσα του Λεμονή για το 1-0 στο 12’.

Λίγα λεπτά αργότερα στο 21’ ο Μαχητής έφερε το ματς στα ίσια (1-1), με τον Βάϊο Ριζούλη να πιάνει ένα εξαιρετικό με τη μπάλα να βρίσκει πρώτα στο δοκάρι. Η Ομόνοια  στο 65’ είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Ζαφειρούλη.

Στο 73’ ο Αντώνης Λεμονής μετά από ωραία πάσα του Σκωτεινιώτη, με σουτ διαμόρφωσε  το τελικό 2-1.

Ομόνοια (Στέλιος Τζήμας-Θοδωρής Μακρής): Τσιτσιώνης, Αθανασίου, Ζιώγας, Μούτσα, Ματθαίου, Κορώνας, Ζαφειρούλης (89’ Χατζής), Δαούλας (46΄Λαζαρίδης), Μακρυνίκας (54’ Γιαννακόπουλος), Σκωτεινιώτης, Λεμονής.

Μαχητής Τερψιθέας (Νίκος Χατζημπύρος): Μήτηλης, Αγγελής Ι. (58’ Ιωάννου), Τσιώλης (46’ Ζησόπουλος), Ντόντος, Βεργής, Μούμος, Κουφοζήσης (74’ Ζούγκα), Μήτρος, Φούντας (74’ Λιόβας), Ριζούλης, Αγγελής Αχ. (58’ Τσοπουρίδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Π., Δίχρης, Μπατζιανούλης.