Βαθμολογία

Ιδανικά ολοκληρώνει την χρονιά η Πελασγιώτιδα!

Η Πελασγιώτιδα μπορεί να υποβιβάστηκε στην Β’ ΕΠΣΛ, όμως η χρονιά ολοκληρώνεται ιδανικά για μία ομάδα που παλεύει όλα τα ματς και αφήνει υποσχέσεις για τη νέα σεζόν!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς στην Μελία απέναντι στον Δαμασιακό είχε πολλά γκολ και μία ευρεία νίκη για την «Πέλα» με σκορ 4-1.

Το παιχνίδι μπορεί να μην είχε κάποιο βαθμολογικό κίνητρο, όμως οι παίκτες του Σπύρου Ευαγγέλου παρουσιάστηκαν για ένα ακόμη ματς άκρως ανταγωνιστικοί. Από την άλλη ο Δαμασιακός του Νίκου Φακίτσα, βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, πάλεψε πολύ στην επανάληψη, κατάφερε να μειώσει στο 38’ και αν και έχασε σημαντικές ευκαιρίες κυρίως στο δεύτερο μισό, δεν μπόρεσε να βρει εύκολα το δρόμο για τα δίχτυα και έτσι στο τέλος ηττήθηκε.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε ένα ακόμη ματς αρκετά παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία της ομάδας. Ο λόγος για τους: Ευσταθίου, Γκόλαντα, Σαντιμπαντάκη, Ανυφαντή, Τσαλικίδη.

Στο αγωνιστικό, το ματς διεξήχθη κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και σε έναν καλό αγωνιστικό χώρο.

Στο 3’ ο δυναμικός φορ της «Πέλας» Οσμάνι, άνοιξε το σκορ (1-0) με ωραία ατομική ενέργεια και ιδανικό τελείωμα.

Στο 18’ ο ίδιος παίκτης βρέθηκε φάτσα με το τέρμα, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στο 25’ ο Οσμάνι που ήταν συνέχεια στα «κόκκινα», έκανε τη σέντρα και ο Φώλιας δεν πρόλαβε να τελειώσει μία μεγάλη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.

Δύο λεπτά αργότερα ο έμπειρος Κουσιώρας με ψύχραιμο πλασέ από ιδανική θέση έκανε και το 2-0. Ο ίδιος παίκτης πέντε λεπτά μετά με τον ίδιο τρόπο έκανε και το 3-0.

Στο 38’ ο Φουρτούνας έκανε τη σέντρα – σουτ, η μπάλα βρήκε στον Γελαλή με τον ρέφερι να σφυρίζει πέναλτι. Ο Τσατσελλάρι εκτέλεσε για το 3-1, μία απόφαση που αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι.

Τέλος στο 40’ ο Φώλιας έκανε ένα καλό σουτ, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη στο 62’ σουτ από πλεονεκτική θέση του Λέτσιου, πέρασε άουτ.

Στο 70’ ο Βράκας έκανε ένα μακρινό σουτ, με τον Νικολακούλη να διώχνει σε κόρνερ. Το τελικό 4-1 σημειώθηκε στο 72’ με ένα ωραίο σουτ από πλάγια του Φοίβου Οσμάνι που για ένα ακόμη ματς ήταν εξαιρετικός.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Λέτσιος έκανε το σουτ από καλή θέση, σε κόρνερ έδιωξε σωτήρια ο νεαρός και φιλόδοξος Ευσταθίου.

Στο 80’ δοκάρι είχε ο Δαμασιακός με τον Λέτσιο. Τέλος στο 83’ ο Φουρτούνας έκανε ένα καλό σουτ από κοντά που πέρασε όμως άουτ.

Πελασγιώτιδα (Σπύρος Ευαγγέλου): Ευσταθίου, Γκόλαντας, Γκρίμπας (85’ Τσαλικίδης), Χατζηκαμαγιάννης, Σαντιμπαντάκης, Γελαλής, Οσμάνι, Δάσσιος, Κουσιώρας, Βράκας (82’ Κακαγιάννης), Φώλιας (67’ Ανυφαντής).

Δαμασιακός (Νίκος Φακίτσας): Νικολακούλης, Τέγος, Μουσιάρης, Καρακάνος (80’ Καννής), Σκόμπας, Φουρτούνας, Τσιάλτας, Τσάτσος, Κοτρούτσος (49’ Λέτσιος), Λούτσος, Τσατσελλάρι.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Π., Γκόγκος, Κοτούμπας Ν.