Βαθμολογία

Ήττα στις λεπτομέρειες για την ΑΕ Κιλελέρ στα Τρίκαλα

 
Την έκτος έδρας ήττα κόντρα στον ΑΟ Τρικάλων με 1-0 γνώρισε η ΑΕ Κιλελέρ στο πλαίσιο της 31ης Αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ' Εθνικής. Στα... "σημεία" η ήττα για την ομάδα του Κώστα Κατσάρα που παρά την ήττα κρατάει την τύχη της παραμονής της στα χέρια της. 
 
Ο Νίκος Σκόνδρας ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης. Προσπάθησε στο τελευταίο μέρος του αγώνα η ΑΕ Κιλελέρ χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες, με τον διαιτητή Μώκο να κλείνει τα μάτια σε καθαρό χέρι - πέναλτι αμυντικού των γηπεδούχων στο 82ο λεπτό.
 
Του Χρήστου Δαϊρετζή
 
Το ματς:
 
 
Μοιρασμένο το παιχνίδι στο πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να είναι εκείνοι οι οποίοι κρατούσαν την μπάλα στα πόδια τους. Στον αντίποδα, η ΑΕ Κιλελέρ κράτησε κοντά τις γραμμές της και ήταν αρκετά καλή στο ανασταλτικό κομμάτι, έχοντας ταυτόχρονα τις στιγμές της στις οποίες πάτησε περιοχή. Στο 9' οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Νίκο Σκόνδρα με το τέρμα να ακυρώνεται σωστά ως οφσάιντ, ενώ στο 12ο λεπτό ο Κατσαμάγκας βρέθηκε σε θέση βολής και σούταρε από πλεονεκτική θέση με τον α' επόπτη Γκέλη να σηκώνει το σημαιάκι του για οφσάιντ παρότι ο ποδοσφαιριστής της ΑΕ Κιλελέρ αστόχησε. 
 
 
Οι γηπεδούχοι απείλησαν εκ νέου στο 29ο λεπτό. Ο Γεωργάκης εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά με την κεφαλιά του Σκόνδρα Ν. να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού του Μυσιρλή. Στο 37ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι αναπτύχθηκαν όμορφα με την μπάλα να φτάνει στα πόδια του Βαγενά ο οποίος έκανε το πλασέ από τα όρια της περιοχής με τον Αναγνώστου να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Η τελευταία αξιόλογη στιγμή του πρώτου μέρους καταγράφηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους όταν ο Βαγενάς έκανε το γύρισμα από τα δεξιά εκεί όπου ο Χατζησαββίδης με εξουδετερωμένο τον Αναγνώστου έκανε το πλασέ, με τους αμυντικούς να διώχνουν πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή. 
 
 
Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι ποδοσφαιριστές του Βαγγένη Μπρισίμη θέλησαν να πιέσουν και να βρουν το τέρμα που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ. Ωστόσο, η πρώτη καλή της επανάληψης ανήκε στην ΑΕ Κιλελέρ και καταγράφηκε στο 57ο λεπτό με την μπάλα να στρώνεται στον Αλτάνη ο οποίος είδε την μπάλα να φεύγει εκατοστά δίπλα από την συμβολή των δοκών της εστίας. Στο 68' ο Σκόνδρας Ν. υποδέχθηκε την μπάλα με πλάτη προς την εστία και γύρισε το κορμί του σουτάροντας με τον Μυσιρλή να απογειώνεται και να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση. 
 
 
Ο ΑΟ Τρικάλων κατάφερε να προηγηθεί σε μια στιγμή την οποία η άμυνα της ΑΕ Κιλελέρ έχασε για δευτερόλεπτα την συγκέντρωσή της. Ειδικότερα, στο 73ο λεπτό ο Ζαΐμι έκανε την σέντρα από τα δεξιά με τον Νίκο Σκόνδρα να κερδίζει την άμυνα στον αέρα και με γυριστή κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 μέσα. Πέρα από αυτό το σημείο η αναμέτρηση αποτέλεσε έναν επιθετικό μονόλογο της ομάδας του Κώστα Κατσάρα. Ο έμπειρος τεχνικός της ΑΕ Κιλελέρ ανακάτεψε αρκετά την "τράπουλα" βάζοντας ξεκούραστους ποδοσφαιριστές στο τερέν οι οποίοι διαφοροποίησαν την εικόνα της αναμέτρησης, αλλά δεν κατάφεραν να οδηγήσουν την ΑΕ Κιλελέρ στην ισοφάριση. 
 
Στο 78ο λεπτό το σουτ του Κούκου από την "καρδιά" της περιοχής πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 82ο λεπτό ο διαιτητής Μώκος δεν έδειξε την λευκή βούλα σε καθαρό χέρι αμυντικού των γηπεδούχων προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων. Στο 84' ο Ελέζι εκτέλεσε το κόρνερ με τον Χασομέρη να μην καταφέρνει από κοντινή απόσταση εξ επαφής να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 87ο λεπτό ο Μπαρούτας έκανε την σέντρα με τον Κούκο να κάνει την κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα εκατοστά εκτός εστίας. Η τελευταία καλή στιγμή της ΑΕ Κιλελέρ καταγράφηκε στο 93' με τον Ελέζι να σουτάρει μερικά μέτρα έξω από την περιοχή και την μπάλα να μην του κάνει το "χατίρι" και να φεύγει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αναγνώστου. 
 
 
Κάπως έτσι, η ΑΕ Κιλελέρ έμεινε στους 47 βαθμούς και συνεχίζει την προσπάθειά της για παραμονή στην Γ' Εθνική. Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα κρατάει ωστόσο την τύχη στα χέρια της έχοντας τρεις αναμετρήσεις μπροστά της στις οποίες κάλλιστα μπορεί να βρει τους βαθμούς που αναζητάει ώστε να πανηγυρίσει την παραμονή της στην Κατηγορία. 
 
Διαιτητής: 
 
Μώκος Δημήτριος (Θεσπρωτίας)
 
Βοηθοί: 
 
Γκέλης Θωμάς(Ηπείρου) - Δρουδάκης Αλέξανδρος(Κοζάνης)
 
Οι συνθέσεις: 
 
ΑΟ Τρικάλων(Βαγγέλης Μπρισίμης): Αναγνώστου, Σκόνδρας Ι., Κωστόποηλος, Γεωργάκης, Ζαΐμι(80' Μπέκας), Ιωάννου, Σαμάντας(80' Κατσαντώνης), Μαλακασιώτης(66' Βασιλείου), Μαγκούτης(86' Πατρώνης), Σκόνδρας Ν., Αλεξίου 
 
 
ΑΕ Κιλελέρ(Κώστας Κατσάρας): Μυσιρλής, Φουρκιώτης, Μπαρούτας, Δοδοντσάκης, Αντωνίου, Αλτάνης, Χατζησαββίδης(69' Χατζής), Παπαγεωργίου(76' Ελέζι), Κατσαμάγκας(76' Βλησαρούλης), Βαγενάς(69' Χασομέρης), Τζιάνης(62' Κούκος)