Βαθμολογία

Αγγλικό σκορ στο «Γ. Μητσιμπόνας» και νίκη για τον Φαλανιακό!

-Απέναντι στον σκληροτράχηλο και ανταγωνιστικό Ιπποκράτη

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Ιπποκράτη και τον Φαλανιακό κατέληξε σε «σκωτσέζικο ντους» με τελικό σκορ 3-4.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το σημερινό ματς είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την ομάδα του Φαλανιακού που παλεύει για την μάχη της σωτηρίας την φετινή χρονιά και βρίσκεται πλέον μία ανάσα από την επίτευξη του στόχου της.

Από την άλλη ο Ιπποκράτης γνωρίζει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα πως έχει υποβιβαστεί στην παρακάτω κατηγορία, αυτό όμως σε τίποτα δεν τον εμποδίζει να παίξει ανταγωνιστικό και καλό ποδόσφαιρο για την ιστορία του.

Στο σημερινό ματς ο Ιπποκράτης έπαιξε με πάρα πολλές απουσίες, χρέη τερματοφύλακα έκανε ο παίκτης της ομάδας Ότι Φραχόλι και μία ενδεκάδα ανάγκης παρουσιάστηκε με νέα παιδιά.

Μόχθησε πάρα πολύ ο Φαλανιακός για να κερδίσει τον αξιόμαχο Ιπποκράτη και οι εναλλαγές του σκορ ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Οι διοικήσεις και των δύο ομάδων βρίσκονται δίπλα και βοηθούν τα μέγιστα. Ο λόγος για τον πρόεδρο του Φαλανιακού κ. Θανάση Μπζιώτα και τον πρόεδρο του Ιπποκράτη κ. Άγγελο Θεοδωρόπουλο. Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει για τον προπονητή του Φαλανιακού κ. Τάκη Παραφέστα που όλη τη χρονιά δίδαξε σαν πραγματικός αρχηγός και κατάφερε την ομάδα να την βγάλει από τα δύσκολα και να την φτάσει στην παραμονή.

Από την άλλη ο έμπειρος κ. Γιώργος Χατζής βοήθησε τα μέγιστα στην ομάδα του Ιπποκράτη και παλεύει ακόμη και τώρα έτσι ώστε ο Ιπποκράτης να ξανά γεννηθεί για την επόμενη ημέρα.

Στο αγωνιστικό στο 12’ ο Δημήτρης Δημολιός έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ και το 0-1. Στο 43’ ευκαιρία απώλεσε ο Κωστόπουλος, για τον Φαλανιακό, αφού εξ’ επαφής δεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Θοδωρής Ασίκογλου, έβγαλε τη σέντρα για τον Βασίλη Καραγιάννη και αυτός έκανε το 1-1. Ο Σπύρος Ιωαννίδης με ωραίο σουτ στο 52’ έκανε το 1-2.

Στο 63’ ύστερα από πλάγιο του Πάνου, ο Ιωαννίδης έδωσε για τον Αντωνόπουλο και αυτός για τον Σωτήρη Κυρίτση που με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-3.

Στο 66’ ο Χρήστος Παπακωνσταντίνου έκανε το 2-3. Στο 75’ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Ιωαννίδης που έκανε το σουτ έδιωξε στη γραμμή με το κεφάλι ο Κατσάρας.

Στο 80’ ο Σπύρος Ιωαννίδης με ωραίο σουτ έκανε το 2-4 και το τελικό 3-4 διαμόρφωσε ο Πέτρος Παπαδόπουλος με σουτ στο 85’.

Ιπποκράτης (Γιώργος Χατζής): Φραχόλι Ο., Χονδής, Βίλλης, Φραχόλι Φ., Μαραμής, Κατσάρας, Παπαδόπουλος, Καραγιάννης, Παπακωνσταντίνου, Ασίκογλου, Γεωργολιός.

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Θεοχαρίδης, Κυρίτσης, Πάνου, Σούλη, Πανταζής, Αλλιάϊ, Δημολιός, Ιωαννίδης, Ντανίκας, Αντωνόπουλος, Κωστόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Γκαρέλης, Βαλιώτης.