Βαθμολογία

Νίκη με κορυφαίο τον Βαγγέλη Μπούμπουλη ο Όλυμπος Γόννων!

-Σε δύσκολη θέση ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων…

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη την Πέμπτη (11/4) στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων ανάμεσα στον τοπικό Ατρόμητο και τον Όλυμπο Γόννων.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι φιλοξενούμενοι με γκολ στο 89’ κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με ένα όμορφο γκολ του ταλαντούχου Βαγγέλη Μπούμπουλη που παρουσιάζει μία μεγάλη αγωνιστική πρόοδο.

Οι γηπεδούχοι παρότι παίζανε έναν πραγματικό τελικό έτσι ώστε να έχουν αρκετές ελπίδες παραμονής, δεν κατάφεραν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα και σίγουρα οι τελευταίες αγωνιστικές θα είναι δύσκολες.

Ο Ατρόμητος παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός στο πρώτο μέρος, πίεσε και παρότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ στην επανάληψη δεν παρουσίασε το ίδιο καλό πρόσωπο.

Ο Όλυμπος Γόννων χωρίς άγχος έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στην επανάληψη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, ισοφάρισε στις αρχές του δευτέρου μέρους και στην εκπνοή κατάφερε να πάρει τη νίκη με ένα ωραίο γκολ ενός εξαιρετικού παίκτη του Βαγγέλη Μπούμπουλη.

Στο 9’ ο Γελαλής είχε ευκαιρία που όμως δεν την εκμεταλλεύτηκε. Στο 33’ ο Σερίφης ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο και ο Παιδής άνοιξε το σκορ για το 1-0 με πέναλτι.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κωστούλας πήρε την κεφαλιά από σέντρα του Γελαλή, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη οι Γόννοι ήταν πολύ ανεβασμένοι και συγκεκριμένα στο 56’ ο Αλεξίου έκανε τη σέντρα, η μπάλα χτύπησε αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 85’ ο Γελαλής είχε δοκάρι και στο 89’ ο Βαγγέλης Μπούμπουλης στην πλάτη της άμυνας των Αγίων Αναργύρων μετά από σύγχυση, πήρε τη μπάλα και με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Δημήτρης Μητσής): Σβάρνας, Δοξαργιώτης, Νούσιας, Παναγιώτου (73’ Περήφανος), Φάρα, Φυτιλής (85’ Τζεμολάρι), Γεωργούλας (63’ Πλατής), Γουσσόπουλος, Παπαδόπουλος, Νούσιος, Παιδής (73’ Φανίδης).

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Αλεξόπουλος (81’ λ.τρ. Κολτσίδας), Ζαϊρές Γ., Μπούμπουλης Θ., Κακούσιος (61’ λ.τρ. Κόκρας), Μπούμπουλης Β., Σερίφης, Γελαλής, Κωστούλας, Αθανασιάδης (69’ Γκαραβέλας), Αλεξίου.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Μάνος, Νάκας.